było cool... , dzięki , mam nadzieje że wkrótce to powtórzymy ( oczywiście mówie tu o pływanku 3-go maja) hehehehe ..
pozdr for all ...fuu1 PS. DO NEYA> spoko foty z VI możesz wstawiać na strefe...
To był jeden z bardziej udanych weekendów w tym roku, mysle ze smialo mozna powiedziec ze najlepszy. Juz dawno tak fajnie nie bylo.
A to miedzy innymi dzieki nowym znajomoscia.
Podziekowania i pozdrowienia dla Sterfa Crew, Wake.pl Crew i calej reszty.
Do zobaczenia, mam nadzieje ze na drugi weekend majowy. A jesli nie to pod koniec czderwca zjezdzam na CH-VI i bede siedzial caly miesiac albo nawet dluzej.
Niestety nie dla wszystkich ten weekend byl udany .
Dla mnie bynajmniej nie byl .
Ladujac z wysokosci kilku metrow (nie wiem jakim cudem) nadzialem sie na deske i rozwalilem podbrodek.
Krew sie lala , skonczylem w Szpitalu w Pucku - 6 szwow.
Fakt faktem , ze sie ucze i troche przesadzilem z wysokim skokiem i to jeszcze na plytkiej wodie, a plycizny byly okrotne .
Nie poddaje sie jednak i juz sie szykujemy na nastepny weekend majowy.
Specjalne Podziekowania dla Mario za akcje ratunkową !!!
tooo była biba mheheh zawijam sie ze smiechu jak sobie pomysle o tej imprezie
zreszta widac na fotkach jak było mhehhhe ch6 zdecydowanie na majówce było lepsze niż ch3 NO i ta obsługa mhhhehe voodka z soczkiem i WS bawiło sie z KS super !
ho ho widze, że wszyscy wspominają, to gościnnie i ja się przyłączę Oj prawda klimat był niepowtarzalny, szczególnie po tym jak się wszyscy na CH 6 zintegrowali no i to grilowanie (szkoda tylko że gril master ujawnił się dopiero w pn ), aż żal bylo wracać Pozdrawionka dla ekipy z Mostów (mam nadzieję że jeszcze nie jedno domowe ciacho waszej mamy oplaszczymy ), dla chlopaków ze Strefy Extrime, no i oczywiście dla ziomali z wakea, u których goscilam