Majowy Weekend - Foty z CH6

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Gość

Post10 maja 2005, 14:44

[
quote="AcroBoard"]:D .... a teraz zagadka fotograficzna...
Odpowiedz na pytania:
1. Co sobie myśli "best" rider zaciągając prawą ręką za czerwoną stronę baru ?

Obrazek[/img]

I rider się poprawił - tylko tak na prawdę to jakie ma znaczenie?

Gość

Post10 maja 2005, 18:48

no powiem wam że jak się zobaczyłem na zdjęciu(bar w pozycji czerwona strona z prawej) to doznałem ciężkiego szoku. Było tu kilka możliwości:
podczas taklowania byłem mocno nawalony (czego sobie nie przypominam : może nawalony ale żeby mocno ?)
byłem w ciężkim amoku spowodowanym zbyt długą przerwą w pływaniu(raczej nie ,dopiero co wrócilem z el gouny)
i trzecia najbardziej prawdopodobna wersja że zdjęcie jest zrobione lustrzanym odbiciem . PS nie ma takiej możliwości żebym zataklował bar odwrotnie(raz już tak kiedyś zrobiłem i nigdy więcej nie będę;to boli) np.przy wielokrotnych rotacjach może sie wszystko popier..lić
nawet jak dostaję do testowania latawiec od kogoś z czerwoną stroną po prawej to odmawiam współpracy. ciekawe ilu się nabrało(sam bym się nabrał) ,i jak ciężko potem udowodnić że się nie jest wielbłądem, jak sie okazuje ze zdjęciem można zrobić wszystko lub prawie wszystko :think:

GURU 10.5
Latawiec: OZONE EDGE, C4, CATALYST
Postawił piwka: 24 razy
Dostał piwko: 24 razy
Kontaktowanie:

Post10 maja 2005, 18:52

to mówiłem ja ,Guru , azaliż mnie nie zalogowało

Dr Eutanator

Post10 maja 2005, 21:26

LOCALES Rewa pisze:Halo Dr
co tak cichaczem
pojawiasz się na KF...

a wrażenia z Francji ??!!??
a przygody
foty ??

cześć Mariuszu!
pewnie Art już ci wszystko opowiedział - a jeśli nie to na pewno nie będzie długo z tym czekał!

W Leucate powinni stawiać takie znaki na ulicach, ostrzegające przed możliwością wyrawania drzwi samochodu przez wiatr! Zdaje się, że to dosyć tam powszechne, a i nam niestety z takich jednych się dostało.
Ale topik nie ten, więc się nie rozwijam :)

Dr Eutanator

Post10 maja 2005, 21:29

GURU 10.5 pisze:to mówiłem ja ,Guru , azaliż mnie nie zalogowało

ha Guru! to ty jesteś nasz Ninja!?
pewnie nawet nie wiesz, ale taką ksywkę masz w Poznaniu :) i to hoho od jak dawna!

porzuciłeś Gaastry? w ubiegłym roku widziałem, że niezły hang time z nich wyciskałeś - best już for ever, czy to tylko testy były?

Awatar użytkownika
urbanr

Post10 maja 2005, 21:32

i trzecia najbardziej prawdopodobna wersja że zdjęcie jest zrobione lustrzanym odbiciem

i zgadza sie panie kolego !! :oops:

A ja tutaj chroniłem własną dupe bojąc się o krytyke nudnej kompozycji - że niby wszyscy riderzy pływają w jednym kierunku - więc mały Photoszopik i hop, problem za sobą.... Ale widąć że tutejsza widownia nie da sie nabrać na takie szarlatanskie sztuczki :wink:

do zobaczenia przy następnej fotosesji... (nie zapomnijcie sie usmiechać) :wink:

:thumb:

GURU 10.5
Latawiec: OZONE EDGE, C4, CATALYST
Postawił piwka: 24 razy
Dostał piwko: 24 razy
Kontaktowanie:

Post11 maja 2005, 11:07

do Dr E: rzeczywiście w zeszłym roku pływałem na gaastrze GXR 19.5 i na F -ONE ,w 2005 oblatuję BESTY Yarga i BFK też mają niezłe noszenie(w el gounie poza zawodami mierzyli czas, najlepsze miałem skoki na 5 do blisko 6s) na 13m Yarga :doh: wszystkie ninja śpiewają i tańczą :jive:
pozdrowienia z C.K. Galicji. :hand:

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”