Dziećki gotowe !

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Awatar użytkownika
Maslak
Dostał piwko: 2 razy

Post19 kwie 2006, 12:44

Hej Adamo! Co bys powiedzial na Przeczyce bo wydaje mi sie ze ten brzeg jest bardziej dostepny niz na Dzieckach i buja sie tam czesto paru surferow??:)

adamo
Postawił piwka: 5 razy
Dostał piwko: 10 razy
Kontaktowanie:

Post20 kwie 2006, 14:58

piatpif pisze:dzisiaj lekki wiaterek NE, chyba sie urwe poogladac brzeg poludniowy na Lace (Pszczynianka) , bede okolo 12tej ..a moze uda sie poplywac na duzym namiocie

p.

byłem tam w pon.
odległość od Kat. 40 km, bardziej dostępny brzeg to północny, na południowy przy tym stanie wody przeszkadzają drzewa
w sumie o.k
głównie "kobitki" w pobliskim disco.

adamo
Kontaktowanie:

Post20 kwie 2006, 15:45

Maslak pisze:Hej Adamo! Co bys powiedzial na Przeczyce bo wydaje mi sie ze ten brzeg jest bardziej dostepny niz na Dzieckach i buja sie tam czesto paru surferow??:)

Aloha Grze...!
Będziesz atakował P... to daj znać, chętnie się wybiorę tym bardziej że nie miałem jeszcze "okazyji" przetestować twojego Skywalkera

Awatar użytkownika
Maslak

Post21 kwie 2006, 10:20

adamo pisze:
Maslak pisze:Hej Adamo! Co bys powiedzial na Przeczyce bo wydaje mi sie ze ten brzeg jest bardziej dostepny niz na Dzieckach i buja sie tam czesto paru surferow??:)

Aloha Grze...!
Będziesz atakował P... to daj znać, chętnie się wybiorę tym bardziej że nie miałem jeszcze "okazyji" przetestować twojego Skywalkera

Czesc Adam! Wlasnie tak ogladam windguru i prognozy wiatrowe sa malo optymistyczne na ten weekend, jedynie co to temperaturka dopisuje:) Na pewno sprobuje pocwiczyc na Przeczycach,jak bede sie wybieral zaraz dam znac! A jak by nie dopisywal wiaterek to w maju Hel. A nie chcialbys sie wybrac na pare dni na Rodos? Pozdro:)

adamo
Kontaktowanie:

Post21 kwie 2006, 16:00

Maslak pisze:
adamo pisze:

Aloha Grze...!

Czesc Adam! Wlasnie tak ogladam windguru i prognozy wiatrowe sa malo optymistyczne na ten weekend, jedynie co to temperaturka dopisuje:) Na pewno sprobuje pocwiczyc na Przeczycach,jak bede sie wybieral zaraz dam znac! A jak by nie dopisywal wiaterek to w maju Hel. A nie chcialbys sie wybrac na pare dni na Rodos? Pozdro:)

Fakt !
na windguru - mizernie :snooty: , Hel i Rodos to super temat ale na przyszłość, jestem dopiero po kręceniu ósemek na "Muchowcu" :doh: ( http://www.kiteforum.tv/index.php?optio ... &Itemid=12) i zaliczeniu paru bodydragow na "mokro" :doh: :oops:
na teraz zostaje mi tylko śród lądzie (Przeczyce, Dziećki)
pierwsza 12 na wind... i jestem z Ziomalem na Przeczycach !

Awatar użytkownika
Maslak

Post24 kwie 2006, 10:25

Fakt !
na windguru - mizernie :snooty: , Hel i Rodos to super temat ale na przyszłość, jestem dopiero po kręceniu ósemek na "Muchowcu" :doh: ( http://www.kiteforum.tv/index.php?optio ... &Itemid=12) i zaliczeniu paru bodydragow na "mokro" :doh: :oops:
na teraz zostaje mi tylko śród lądzie (Przeczyce, Dziećki)
pierwsza 12 na wind... i jestem z Ziomalem na Przeczycach ![/quote]

To czekamy na lepsze prognozy i jak cos powieje to dajemy,bo temperaturka juz calkiem,calkiem:)

Awatar użytkownika
szed
Deska: CF, North, Shin
Latawiec: Naish
Postawił piwka: 8 razy
Dostał piwko: 31 razy
Kontaktowanie:

Post24 kwie 2006, 19:38

wracajac do tematu gl. bylem w weekend na Dzieckach na Pd brzegu i doznalem szoku.. Wiem, ze mur byl tam juz w tamtym roku ale teraz pociagneli go juz daleko, daleko, daleko.. praktycznie nie znalazlem miejsca aby sie dostac do Pd plazy. POPIERDOLILO ICH JUZ DO RESZTY..! Ciekawe co chca tym osiagnac te oszolomy... bo napewno nie to ze ludzie sie tam nie beda kapac.. DEBILE POJEBANE
aaaaa bo sie wnerwilem troche :D

Awatar użytkownika
rapanui
Postawił piwka: 4 razy
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post24 kwie 2006, 20:49

Jade na weekend do czech. Przywioze troche SENTEXU od sasiadow.. to sie tym zajmiemy :twisted:

W zeszlym roku wyslalem ze trzydziesci maili do sejmiku slaskiego, wojewody i kilkunastu poslow (z lewa i z prawa).. Łaskawie odpowiedzial tylko niejaki pan Rzymelka (chyba z PO) i to tylko na pierwszego maila pytajac o szczegoly.. Potem jakos zapomnial dalej zajac sie ta sprawa :evil:

adamo
Kontaktowanie:

Post24 kwie 2006, 21:04

No to " wave beach " mamy z głowy.
Chyba że złożymy się na jakąś "łajbe" i będziemy próbować drogą "morską".
Ja próbowałem dojechać od strony autostrady ale niestety pocałowałem klamkę... w bramie.

GURU 10.5
Latawiec: OZONE EDGE, C4, CATALYST
Postawił piwka: 24 razy
Dostał piwko: 24 razy
Kontaktowanie:

Post25 kwie 2006, 16:36

adamo pisze:No to " wave beach " mamy z głowy.
Chyba że złożymy się na jakąś "łajbe" i będziemy próbować drogą "morską".
Ja próbowałem dojechać od strony autostrady ale niestety pocałowałem klamkę... w bramie.

troche mieszacie :roll: wave beach to północno wschodnia(wlaśnie od sautostrady) piaszczysta plaża na która jest dobry dojazd cały czas od kilku lat ( teraz pływaliśmy juz tam kilka razy ).

dojazd byl już opisywany na naszym forum ,ale również na winsdurfing.pl.

a plaża wyglada tak:

Obrazek

ale także i tak:

Obrazek

Awatar użytkownika
szed
Kontaktowanie:

Post25 kwie 2006, 17:43

no dokladnie! Wave od Pn strony jest jak narazie ok. Pd brzeg jest ogrodzony na amen.

adamo
Kontaktowanie:

Post25 kwie 2006, 23:43

Małe sprostowanie :roll:
bo wyszło na to że coś mieszam :D
od strony wiochy Dziećkowice tzn. autostrady, wjazd jest zagrodzony (stoi brama jak byk w dodatku pilnowana przez "ciecia" - 0 wjazdu) natomiast od strony, starej plaży (przepompowni) jest nowy płot i wygląda na to że to nie koniec robót bud.
mój post to luźna odp. na forum
Sorki
jeżeli kogoś wprowadziłem w błąd

Awatar użytkownika
szed
Kontaktowanie:

Post26 kwie 2006, 07:49

adamo pisze:Małe sprostowanie :roll:
od strony wiochy Dziećkowice tzn. autostrady, wjazd jest zagrodzony (stoi brama jak byk w dodatku pilnowana przez "ciecia" - 0 wjazdu) natomiast od strony, starej plaży (przepompowni) jest nowy płot i wygląda na to że to nie koniec robót bud.
Sorki

..ja nie wiem Adamo o jakiej bramie Ty mowisz.. chyba jednak nie trafiles do miejsca gdzie sie plywa, a tam zadnej bramy nie ma (przynajmniej nie bylo jej jeszcze w niedziele)

GURU 10.5
Latawiec: OZONE EDGE, C4, CATALYST
Postawił piwka: 24 razy
Dostał piwko: 24 razy
Kontaktowanie:

Post26 kwie 2006, 11:14

Sorki

wjazd na "wave" jest pod wiaduktem nad którym jest autostrada, jesli dojechaleś do bramy to wróc sie ok 250m i skręć pod ten wiadukt w prawo i po 20m znowu w prawo przez bród rzeki ( przejazd bez problemów plytko i twarde podloże) , po przejechaniu brodu znowu w prawo wzdłuż jeziora aż zobaczysz na wale metalowy szlaban ,jeszcze 100m i po prawej stronie plac na zostawienie samochodów. :hand:

adamo
Kontaktowanie:

Post27 kwie 2006, 00:59

GURU 10.5 pisze:
Sorki

wjazd na "wave" jest pod wiaduktem nad którym jest autostrada, jesli dojechaleś do bramy to wróc sie ok 250m i skręć pod ten wiadukt w prawo i po 20m znowu w prawo przez bród rzeki ( przejazd bez problemów plytko i twarde podloże) , po przejechaniu brodu znowu w prawo wzdłuż jeziora aż zobaczysz na wale metalowy szlaban ,jeszcze 100m i po prawej stronie plac na zostawienie samochodów. :hand:

Dzięki !
Właśnie dzisiaj wyczaiłem że te cholerną brame można objechać
Obrazek[/img]
druga strona też jest JESZCZE przejezdna mimo że jest płot, to można go objechać
Obrazek
ale "łajba" lub sentex bedzie z jakiś czas i tak potrzebne, ekipa bud. ciągnie dalej "wielki mur"

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”