piatpif pisze:dzisiaj lekki wiaterek NE, chyba sie urwe poogladac brzeg poludniowy na Lace (Pszczynianka) , bede okolo 12tej ..a moze uda sie poplywac na duzym namiocie
p.
Maslak pisze:Hej Adamo! Co bys powiedzial na Przeczyce bo wydaje mi sie ze ten brzeg jest bardziej dostepny niz na Dzieckach i buja sie tam czesto paru surferow??:)
adamo pisze:Maslak pisze:Hej Adamo! Co bys powiedzial na Przeczyce bo wydaje mi sie ze ten brzeg jest bardziej dostepny niz na Dzieckach i buja sie tam czesto paru surferow??:)
Aloha Grze...!
Będziesz atakował P... to daj znać, chętnie się wybiorę tym bardziej że nie miałem jeszcze "okazyji" przetestować twojego Skywalkera
Maslak pisze:adamo pisze:Maslak pisze:Hej Adamo! Co bys powiedzial na Przeczyce bo wydaje mi sie ze ten brzeg jest bardziej dostepny niz na Dzieckach i buja sie tam czesto paru surferow??:)
Aloha Grze...!
Będziesz atakował P... to daj znać, chętnie się wybiorę tym bardziej że nie miałem jeszcze "okazyji" przetestować twojego Skywalkera
Czesc Adam! Wlasnie tak ogladam windguru i prognozy wiatrowe sa malo optymistyczne na ten weekend, jedynie co to temperaturka dopisuje:) Na pewno sprobuje pocwiczyc na Przeczycach,jak bede sie wybieral zaraz dam znac! A jak by nie dopisywal wiaterek to w maju Hel. A nie chcialbys sie wybrac na pare dni na Rodos? Pozdro:)
adamo pisze:No to " wave beach " mamy z głowy.
Chyba że złożymy się na jakąś "łajbe" i będziemy próbować drogą "morską".
Ja próbowałem dojechać od strony autostrady ale niestety pocałowałem klamkę... w bramie.
adamo pisze:Małe sprostowanie![]()
bo wyszło na to że coś mieszam![]()
od strony wiochy Dziećkowice tzn. autostrady, wjazd jest zagrodzony (stoi brama jak byk w dodatku pilnowana przez "ciecia" - 0 wjazdu) natomiast od strony, starej plaży (przepompowni) jest nowy płot i wygląda na to że to nie koniec robót bud.
mój post to luźna odp. na forum
Sorki
jeżeli kogoś wprowadziłem w błąd
adamo pisze:Małe sprostowanie![]()
od strony wiochy Dziećkowice tzn. autostrady, wjazd jest zagrodzony (stoi brama jak byk w dodatku pilnowana przez "ciecia" - 0 wjazdu) natomiast od strony, starej plaży (przepompowni) jest nowy płot i wygląda na to że to nie koniec robót bud.
Sorki
GURU 10.5 pisze:adamo pisze:Małe sprostowanie![]()
Sorki
wjazd na "wave" jest pod wiaduktem nad którym jest autostrada, jesli dojechaleś do bramy to wróc sie ok 250m i skręć pod ten wiadukt w prawo i po 20m znowu w prawo przez bród rzeki ( przejazd bez problemów plytko i twarde podloże) , po przejechaniu brodu znowu w prawo wzdłuż jeziora aż zobaczysz na wale metalowy szlaban ,jeszcze 100m i po prawej stronie plac na zostawienie samochodów.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 26 gości