TARIFA

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Smokie
Deska: Semente Pocket Rocket, 77
Latawiec: Slingshot RPM
Postawił piwka: 121 razy
Dostał piwko: 77 razy
Kontaktowanie:

Post29 sie 2006, 09:50

bardzo rozsadnie zrobiles ;) lavante wieje od brzegu na rio jara. w valdevaqueros jest ciut lepiej. pozatym fali przy takim kierunku to za bardzo nie ma ;) :lol:

maski
Latawiec: sligshot FUEL, RPM
Kontaktowanie:

Post29 sie 2006, 14:12

podczas przyplywu w ujsciu Rio Jara robi sie bardzo fajne, plytkie rozlewisko doskonale do nauki.

Martusia

Post30 sie 2006, 11:24

Wybieram się do Tarify na początku września. jak mocno wtedy wieje? czy można mieszkać na plaży? są tam jakieś kwatery blisko spotu? bardzo, bardzo!nie chcę mieszkać w mieście. jak najtaniej można się tam dostać? myślałam o smolocie...

Smokie
Deska: Semente Pocket Rocket, 77
Latawiec: Slingshot RPM
Postawił piwka: 121 razy
Dostał piwko: 77 razy
Kontaktowanie:

Post30 sie 2006, 17:21

najtaniej to stopem, ale przez cala Europe z quiverkiem :? w miare tanio samolotem do malagi poprzez norwegian.no. jak rezerwujesz bilety ponad miesiac wczesniej to masz szanse kupic bilet za ok 300 pln w jedna strone.
mieszkac na plazy teoretycznie nie wolno. generalnie wzdluz spotow masz campingi i im dalej od tarify tym taniej Rio Jara jest najdrozszy.

jak Maski zauwazyl bardzo fajna lagunka sie tworzy... i plytka tylko nie wiem, czy nie za plytka :wink: 2 gleby mialem nie za przyjemne :wink:

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”