czy ja po prostu zle widze?

Kosek pisze:a dlaczego Ziomek ma obklejona koncowke baru tasma
czy ja po prostu zle widze?
los bizonos pisze:
jak byś robił kiteloopy na powerze to byś wiedział...
Kosek pisze:no dobra ale co? bar od waroo tnie rece przy loopach?
MArcinBe pisze:Przemass, bo mam wrazenie, ze w innym watku sie to zagubilo co ty i ja pisalismy, wiec jeszcze raz:
a ktore 7 innych miejsc sprawdziliscie?, albo dokladniej, ktore jeszcze miejsca oprocz Hurghada, ElGouna i Dahab sprawdziliscie?
nie przecze, ze Ras Sudr nie jest dobre, bo jest na bank dobre, ale:
-a co jezeli ktos tez troche fali szuka? nie trzeba troche za daleko wyplywac? (brak asekuracji)
-skoro jest sam piasek, to czemu na waszych zdjeciach jest osoba plywajaca w butach?
-co do wiatru to wiadomo, mozna lepiej, mozna gorzej trafic - tu nie ma co dyskutowac, temat byl juz mocno walkowany, np w zwiazku z RSZ
-nie bylem, przyznaje, ale slyszalem rozne opinie o hotelu w RasSudr nie tylko pozytywne, moze nie negatywne, ale po prostu bardzo przecietne typu Magawish
-i ostatnie, czy w tych lagunkach na ktorych robicie zdjecia, czy tam przypadkiem przy juz kilku osobach nie robi sie tloczno przy odplywie?
przemass pisze:...inni uczyli się nawet na basenie
przemass pisze:Dziękujemy wszystkim, którzy zdecydowali się z nami wziąć udział w wyjeździe, zarówno jako kursanci jak i samodzielni riderzy. Mamy nadzieję, że zachowacie dla tego miejsca i dla atmosfery tak samo ciepłe wspomnienia jak my.
MArcinBe pisze:ale mialbym jeszcze pytanie:
1.czemu wedlug ciebie Zaafrana jest gorsza od Ras Sudr?
(oba hotele przy spocie, oba hotele na pustkowiu, przy obu hotelach sporo plaskiej wody, przy obu hotelach jak narazie ponoc malo ludzi, przy obu hotelach brak rafy...)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 21 gości