Nie ma problemu! Tylko ostatnio jak próbowałem je wymienić u siebie w rhino 06, to się okazało że są krótsze od sterujących linek pomimo deklarowanej długości 27 m. Zastanawiające.
Jak nie będę pracował to 8 chcę być na miejscu. dojazd troche porypany kiepską drogą. Z Okartowa trzeba jechać na Mikołajki, po paru lub parunastu ( nigdy na licznik nie patrzę) kilometrach skręcasz w lewo na Dziubiele i tłuczesz sie taką droga momentami bez asfaltu do Suchego Rogu. Na miejscu skręt w prawo przy takim rozwalonym chlewie i juz widać jezioro i plażę ( chociaż trudno to nazwać plażą). Dużo drzew więc odpalaj się z wody.
pozdro
Panowie!
Wpadłem na taki śmieszny pomysł, żebyśmy wszyscy którzy pływają na Śniardwach zrobili zrzutkę i gdzieś zamówili sobie koszulki z jakims kajtowym napisem. Co wy na to? Nie mam pojęcia ile taka koszulka może kosztować i gdzie to zrobić, ale czy sama propozycja jest ok? Myślę, że fajnie by było stanąć na plaży w Nowych Gutach w jednakowych koszulkach i pyknąć sobie pamiątkową fotkę...... Zima podobno szybko przyjdzie.
Pozdrawiam
Już tylko 2 gwaiazdki, zaczeło spadać i na ICM też. lecz 5-ka ma wiać między 10 a 12 więc nie jest źle. Nie wiem czy na 8 się wyrobię ale do 9 powinieniem dotrzeć Ale to trzeba wstać jak na ryby o 6 co za wspaniała pora w sobotę.
Kumpel robił nam (nurkom) takie koszulki, lecz nie pamiętam ceny. Dzisiaj się dowiem. To dam znać. Jestem za, trzeba tylko jakiś fajny projekcik zapodać.
Masz na windguru 12h opóźnienia mi wczoraj pokazywało 3*. Teraz są 2*.
ICM jakąś grzybnię pokazuje, chyba będzie cienko.... Co do koszulek to rozmawiałemz kolegą też, ma dosłać na maila ofertę. Jak byśmy zamówili 1000 sztuk to po 15 zeta te lepszej jakości. Bo chyba nie ma sensu zamawiać tanich Chińskich, które po jednym nałożeniu będą wyglądać jak koszula nocna babci.
pozdro
Macie propozycje napisu?
Moja propozycja ( może idiotyczna )
Z przodu kajciarz w czasie skoku ( klasyka)
Z tyłu napis KITE TEAM
NOWE GUTY
Czekam na inne mądrzejsze propozycje