aqula pisze:A gdzie to się schował główny kierownik tego zamieszania, Nasz "turbodymomen"... mógł by wkleić gdzieś te wszystkie fotki, bo tylko tych brakuje, no Stivos turbodymomenos... dawaj te foty!
emiter pisze:Wojt00 pisze:rozumiemy; obowiązki
Ah tam obowiązki, Stivo kolejny wypad już montuje, tym razem na Praso
stiv amoralny pisze:
EMITER(Piotr) - na lagunie robił co chciał, no może poza jednym dniem jak "nierozsądnie"
przesiadł się z 9 na 13 (a stiv mówił że nie e
![]()
)
no wtedy ta 13-tka z nim trochę porobiłaale dzielnie wyszedł z opresji, no i podobnie jak Sprintx rzucił się na dużą falę w Glas Beach
![]()
![]()
a były wtedy naprawdę duuże DZIADY![]()
wszystkim uczestnikom tego spontan wypadu dzięki za miłe towarzystwo i mam nadzieję do następnego wyjazdu!
pozdrawim
stiv a
Wojt00 pisze:Dream Team i atmosfera pierwsza klasa. Niesamowite, że 7 chłopa z całej Polski, kompletnie nie zanjący się wcześniej, tak się zgrało i bawiło.
Pozdrawiam wszystkich uczestników.![]()
Stiv jak zorganizujesz Hamatę ja sie piszę na 100%.
aqula pisze:Wojt00 pisze:Dream Team i atmosfera pierwsza klasa. Niesamowite, że 7 chłopa z całej Polski, kompletnie nie zanjący się wcześniej, tak się zgrało i bawiło.
Pozdrawiam wszystkich uczestników.![]()
Stiv jak zorganizujesz Hamatę ja sie piszę na 100%.
Panie "prezesos" ja też bym się chyba pisał na taki wyjazd... jeśli będzie tak mega wypaśnie jak tym razem![]()
Kiedy coś pływamy na Helu, lub na tych Kadynach... chyba już małżonka się nacieszyła obecnością swojego Wojtusiano i nie ma to tamto, zwolni z obowiązków głowę rodziny aby ponownie pojawić się na wodzie...
Czy wstępnie jakiś termin na tą Hamatę już wiadomo?
A może we wrześniu pojawi się załoga "DŻI" ponownie w Costacalmie... pomiędzy 05-13.09.2010 będzie można pływać na lagunce, więc może "back to the future"
Sniady pisze:Stiv, podaj mi kile wyszło Cię na osobę z tym wypadem na Fuerte( samolot, auto,nocleg, itd.)
Gdzie nocowaliście, powoli zaczynam myśleć o wrześniu i się nad laguną w Fuercie zastanawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości