Bitter, o ile Cię to pocieszy to nie tylko ty nie popływasz w ten weekend Ślub siostry i egzamin w poniedziałek to nienajlepsze połączenie. Ale za to od poniedziałkowego popołudnia mam wakacje (tzn pracę tylko )
Ja sie pisze cokolwiek bedzie wialo z moja 13 ... Dopoki mnie w zenicie nie bedzie orac po plazy bede walczyl jak tylko zaplanuje wyjazd to wieje i do tego w Mysliborzu sa motorowodne mistrzostwa europy
Dziś miłą niespodziankę sprawiła Trzebież.Od 12 do 16 wiało 14-18 knotów z kierunku pn-zach. i tylko 3 kajty.Rewelka: słońce,wiatr ukośnie do brzegu, białe grzywki,pusto na wodzie i na plaży- rzadki obrazek o tej porze roku.
a ja wrocilem z mojego pierwszego "plywania":D na miedwiu na plazy "miejskiej"
12bow +12-15knt+rider 60kg = (asekuracyjny 1-szy na pompowancu i depowerowancu skoczek z delikatnego truchciku) wg "gapiow" ponad 4m ale jazda teraz tylko czekam na takie cos na wodzie ;d
Miedwie dziś ... mega mega wypas!!! Zaczynam lubić te wypady z trzynastką na wiatr taki, że taśma depowera ściągnięta na maksa i latawiec ciągnie przy przechyleniu z dwunastej na 12:01