Archie pisze:jakby co to ja wlasnie jade na Kamienice
TomekG pisze:camelleon pisze:wg Windguru pro:
piątek SW, 20 węzłów, szkwały do 30, 3 gwiazdki
sobota wiatr odkręci się trochę bardziej na S, 14 węzłów, szkwały do 20, 1 gwiazdka
to prognoza na Kamienice z 2 tabelki ? ja tam widze tylko północny wschód(NE , ENE)
camelleon pisze:TomekG pisze:camelleon pisze:wg Windguru pro:
piątek SW, 20 węzłów, szkwały do 30, 3 gwiazdki
sobota wiatr odkręci się trochę bardziej na S, 14 węzłów, szkwały do 20, 1 gwiazdka
to prognoza na Kamienice z 2 tabelki ? ja tam widze tylko północny wschód(NE , ENE)to piszemy skad wieje czy w którą strone?
tak druga tabelka
jutro tez postaram się wpaść na Kamienice
Klimek pisze:Hello
ps.
Chwilowo mam pewną przerwę w pływaniu ( Syncio Filip - 8dni pojawił się w domui jest trochę nowych obowiązków
)
Mucha:) pisze:no i byłem dziś na Kamienicy (pierwszy raz), muszę przyznać że spot pierwsza klasa! Wiało granicznie ale w porównaniu do Bytynia to i tak jest dużo dużo lepiej! Green jak możesz to zarzuć jakąś fotkę
Mucha:) pisze:no i byłem dziś na Kamienicy (pierwszy raz), muszę przyznać że spot pierwsza klasa! Wiało granicznie ale w porównaniu do Bytynia to i tak jest dużo dużo lepiej! Green jak możesz to zarzuć jakąś fotkę![]()
PS Agrado dzięki za pokazanie trasyPozdro
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości