metsa pisze:Prynio pisze:Jadę na Dratów, może warunki pozwolą na małe pływanko. Ktoś jeszcze wybiera się?
Nie zapomnij łopaty do śniegu Rysiu![]()
Napisz jak było .
Wymiękłem

metsa pisze:Prynio pisze:Jadę na Dratów, może warunki pozwolą na małe pływanko. Ktoś jeszcze wybiera się?
Nie zapomnij łopaty do śniegu Rysiu![]()
Napisz jak było .
Grzenio pisze:
i jeszcze jednio, Metsa cos mi mówił że ktoś ostnio jakies linki zamawiał do baru dyneemy, macie jakies namiary, potrzebuję 2 mocy.
Grzenio pisze:świderkite pisze:zojsan pisze:A z innej beczki...
Kto ma urlop w dwa ostatnie tygodnie lipca i chciałby pojechać ze mną na wakacje???
Albo ma już pomysł i szuka kompana...
sierpień ,2 polowa --->fuerteventura
ja śledzę wątek,
od 20 sierpnia jestem na pomorzu, a co kto proponuje, wiem ze to kupa czasu ale się będę zgrywał z kimś, pewnie świdry Standardówka Helówka![]()
metsa pisze:Dobre latanko dzisiaj na Kunowie , w akcji 2 latawki 9 metrów i jeden ws . pozdros
metsa pisze:Jutro ktos może polatać , rozważam Dratów lub Kunów ?
gjajt2009 pisze:metsa pisze:Jutro ktos może polatać , rozważam Dratów lub Kunów ?
ja się pisze na Kunów jak by coś
gredy pisze:metsa pisze:Dobre latanko dzisiaj na Kunowie , w akcji 2 latawki 9 metrów i jeden ws . pozdros
Hehehe to musiało być ostro.Na nieopodal położonej stacji meteo, szkwały dochodziły do 19m/s![]()
Ja jeszcze muszę się trochę podleczyć,celuje bardziej w środę,czwartek z pływaniem
metsa pisze:Polatane na Kunowie , latanko na 9 i 11m , Seba z Gredym żałujcie że nie zostalicie , Sebek wpadł z wiadrem okoni i zrobił smażalnie nad brzegiem![]()
w czwartek powtórka
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości