skompy pisze:Chałupy słabo ( no i ten smród )
Zakładać kursantom pianki lub pampersy, bo srają do wody a nie w gacie
Czaro pisze:Dzisiaj od 11 stej pływałem w Kuźnicy na 12m.Generalnie do 16 stej było cały czas dobrze pomimo 30 minutowego osłabienia gdy się zmieniał kierunek.Ok 16 stej zrobiłem spływ na Kaper.Od Kuźnicy do chałup miałem cały czas wiatr.Dopływając do pierwszych zabudowań Chałup wiatr ktoś wyłączył prawie do zera.Oglądnąłem się za siebie na dopiero co miniętego kolesia z kitem i ten coś tam dalej ,rzeźbił.Przede mną 400 - 500m od cholery latawców i wszystkie w akcji bez pompowania.Od początku Chałup od strony Kuźnicy ,aż do pomostu w Chałupach ciągnąłem latawiec po wodzie bo nie było wiatru ,żeby go podnieść do góry.Przed samym pomostem odpaliłem latawca i popłynąłem bez problemu dalej.Żadnej przeszkody po drodze - wiatr południowy o co chodzi?Tam jest zawsze taka dziura wiatrowa czy jaki ch..?
Ziomek. pisze:Czaro pisze:Dzisiaj od 11 stej pływałem w Kuźnicy na 12m.Generalnie do 16 stej było cały czas dobrze pomimo 30 minutowego osłabienia gdy się zmieniał kierunek.Ok 16 stej zrobiłem spływ na Kaper.Od Kuźnicy do chałup miałem cały czas wiatr.Dopływając do pierwszych zabudowań Chałup wiatr ktoś wyłączył prawie do zera.Oglądnąłem się za siebie na dopiero co miniętego kolesia z kitem i ten coś tam dalej ,rzeźbił.Przede mną 400 - 500m od cholery latawców i wszystkie w akcji bez pompowania.Od początku Chałup od strony Kuźnicy ,aż do pomostu w Chałupach ciągnąłem latawiec po wodzie bo nie było wiatru ,żeby go podnieść do góry.Przed samym pomostem odpaliłem latawca i popłynąłem bez problemu dalej.Żadnej przeszkody po drodze - wiatr południowy o co chodzi?Tam jest zawsze taka dziura wiatrowa czy jaki ch..?
dziś to nie była kwestia miejsc - a CZASU
jakbyś płynął 10 / 30 / 60 minut póżniej / wcześniej - anyway
Twój opis byłby zawsze różny
bo dziś wiatr był bardzo "spochmurzasty"
raz mało na 17 - raz sporo na 9 i tak cały dzień do wieczora
przed 19stą się nieco wyrównało - i to był dziś najlepszy czas
niestety spory ON shore zebrał żniwo na ch6, koledze zabranemu śmigłowcem życzymy powrotu do zdrowia..
nie szybkiego, ale w ogóle..
peace
lui$ pisze:no faktycznie kolega mial duzo szczescia ze w ogole zyje...
https://www.facebook.com/chalupy6/video ... =1&theater
KarlsonzDachu pisze:Dzisiaj na Kaprze w ciągu 1,5 godziny, można było opływać od rozmiaru 13m do 7m. I tez był start latawca który mógł się skończyć rykoszetami o przyczepy..
lui$ pisze:no faktycznie kolega mial duzo szczescia ze w ogole zyje...
https://www.facebook.com/chalupy6/video ... =1&theater
KarlsonzDachu pisze:Ja pi..dole ze trzy dzwony zaliczył...ale k.wa sie pytam jak?
.
boldek pisze:KarlsonzDachu pisze: Nauczka na przyszłość, żeby po kilka razy sprawdzać linki, nawet jak się tylko odłożyło bar na piasek na 15 min i się człowiekowi wydaje, że niemożliwe, żeby coś się mogło poplątać
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 19 gości