dobry pisze:Tak się składa, że mamy już kupione bilety do Agadiru (właśnie EasyJet).
Wylot 27.04 powrót 08.05.
Widziałem, że autobusy są dość tanie i chyba nawet szybciej się dotrze, niż samemu autem przez te wszystkie posterunki
policyjne.
march_in pisze:z easy jet sa fajne loty z berlina do agadiru. lecimy koniec maja spora grupa.chcemy wziac auta i uderzyc na poludnie do dakhli. Dakhla jak dla mnie fantastyczne miejsce. Polecam szczerze.
andrek pisze:march_in pisze:z easy jet sa fajne loty z berlina do agadiru. lecimy koniec maja spora grupa.chcemy wziac auta i uderzyc na poludnie do dakhli. Dakhla jak dla mnie fantastyczne miejsce. Polecam szczerze.
z Agadiru do Dakhli autami ? jest trochę km (z 1200) robiliście już tą trasę autami?
My od 1 do 11 maja Essaouira i okolice
andrek pisze:ani przeciw ani doświadczeńpo prostu pytam czy jechaliście tą trasę , bo sam się nad tym zastanawiałem, może być ciekawie . 2 tyg. to nie tak dużo. to w końcu 1200 km w jedną stronę i szkoda by było to tylko "przejechać". z informacji które znalazłem to warto trasę rozłożyć na 2 a najlepiej na 3 dni. Ja myślałem o takiej trasie : pierwszego dnia : Agadir-El Ouatia ok. 370 km, 2 : El Ouatia- Laayoune 300km i ostatni dzień : Laayoune-Dakhla : 550 km . Zapewne da się to szybciej przejechać ale wtedy ....zawsze są loty do Dakhli nawet z Agadiru
andrek pisze:ale obawiam się że na samą Dakhlę to nie wiele czasu zostaje przy takim tripie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości