Hallam pisze:To lipa straszna :/
Ja jednak pojechałem do Rewy, ślizgnąłem się pare metrów ale dałem spokój i wróciłem do Gdańska.
Sobieszewo też nie było bajeczne, a wręcz nudne - chociaż wiatru trochę więcej niż na windyty.com
Hallam pisze:To lipa straszna :/
Ja jednak pojechałem do Rewy, ślizgnąłem się pare metrów ale dałem spokój i wróciłem do Gdańska.
namor pisze:Rucin - wielkie dzięki. Gdyby siadło to napisz proszę.
Rucin82 pisze:namor pisze:Rucin - wielkie dzięki. Gdyby siadło to napisz proszę.
Sory, ale nie bylo opcji żebym monitowal warun bo pojawilem sie tam przypadkowo z famila i bez sprzętu bo przeciez progno pokazywalo - mniej niz zeroA tu zaskoczka.... I szybko zrobiłem zawijke bo dzieci i zona skometowaly - wieje i śmierdzi, a ze ja na głodzie to myślałem ze będę beczał
![]()
Pozdro
bagazowka pisze:Rucin82 pisze:namor pisze:Rucin - wielkie dzięki. Gdyby siadło to napisz proszę.
Sory, ale nie bylo opcji żebym monitowal warun bo pojawilem sie tam przypadkowo z famila i bez sprzętu bo przeciez progno pokazywalo - mniej niz zeroA tu zaskoczka.... I szybko zrobiłem zawijke bo dzieci i zona skometowaly - wieje i śmierdzi, a ze ja na głodzie to myślałem ze będę beczał
![]()
Pozdro
Postawa godna Srebrny Surfer
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości