sebro pisze:Dzisiaj raczej nie dam rady. Raczej
Ja dzisiaj jak wszystko pójdzie zgodnie z planem 15:15 atakuję

gareon pisze:Hej ktos cos dzisiaj atakuje? sopot/rewa/oslonino ?
Kurcze w Sopocie nigdy nie plywalem... a z windfreaks wyglada fajnie na 20 knt .....
kuicets pisze:gareon pisze:Hej ktos cos dzisiaj atakuje? sopot/rewa/oslonino ?
Kurcze w Sopocie nigdy nie plywalem... a z windfreaks wyglada fajnie na 20 knt .....
To dawaj kawałeczek dalej na BrzeźnoPrzy tym kierunku wydaje się, ze bardziej może tam powiać (brzeg bardziej prostopadle do wiatru). Będę tam punkt 15:20
gareon pisze:kuicets pisze:gareon pisze:Hej ktos cos dzisiaj atakuje? sopot/rewa/oslonino ?
To dawaj kawałeczek dalej na BrzeźnoPrzy tym kierunku wydaje się, ze bardziej może tam powiać (brzeg bardziej prostopadle do wiatru). Będę tam punkt 15:20
Niestety kawalek mam.... z Obłuża... a o tych godzinach musialbym przebic sie przez wszystkie korki
gareon pisze:W ktorym miejscu bedziesz? Gdzie oplaca sie zaparkowac?
Sayyid_Ahmad pisze:gareon pisze:W ktorym miejscu bedziesz? Gdzie oplaca sie zaparkowac?
Parking przy Ergo Hestii. Bede nawet chwile po 15
gareon pisze:Sayyid_Ahmad pisze:gareon pisze:W ktorym miejscu bedziesz? Gdzie oplaca sie zaparkowac?
Parking przy Ergo Hestii. Bede nawet chwile po 15
To tam gdzie rabuja auta i kradna kity ? Ok, bede okolo 16 jak mnie Rewa nie przekona
młodziak pisze:kuicets podtrzymujesz Brzezno?
kuicets pisze:młodziak pisze:kuicets podtrzymujesz Brzezno?
Jasne15:20 punkt, wejście 48
Mam niewiele czasu, o 17:00 muszę być już na wylocie, więc szybka akcja
Za 21 minut sprint na parking za firmą![]()
![]()
, a potem na światłach przebieram się w piankę. W bagażniku już w połowie napompowany latak
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości