konop pisze:Ja Paralizator i Winiek startujemy raniutko, chyba że siądzie, na Nowe Guty.
tez o nich myslalem ale z tego co progno poobserwowalem to 100 x lepiej bedzie w kadynach
konop pisze:Ja Paralizator i Winiek startujemy raniutko, chyba że siądzie, na Nowe Guty.
Państwowy Powiatowy Inspektor Sanitarny w Legionowie pisze:I. Dopuszczeniu do kąpieli :
1.Kąpieliska przy ul. Retmańskiej w Serocku –sezon kąpieliskowy rozpoczęty.
2.Kąpieliska przy ul. 600-Lecia w Wieliszewie – sezon kąpieliskowy rozpoczęty.
3.Kąpieliska przy Wojskowym Domu Wypoczynkowym w Rynii– sezon kąpieliskowy
rozpoczęty.
4. Kąpieliska przy Ośrodku „Promenada” w Rynii– sezon kąpieliskowy rozpoczęty.
5. Kąpieliska „Dzika Plaża” w Nieporęcie- termin rozpoczęcia sezonu- 01.07.2010r
II. Niedopuszczeniu do kąpieli ze względu na przekroczenia parametrów
mikrobiologicznych w wodzie.
1.. Kąpieliska przy Ośrodku TKKF Wodnik w Nieporęcie– sezon kąpieliskowy rozpoczęty.
Jednocześnie Państwowy Powiatowy Inspektor Sanitarny w Legionowie zastrzega sobie
prawo zmiany komunikatu w związku z trwającymi badaniami wody z w/w kąpielisk.
esiek32 pisze:Czyli jutro można pojechać na "dziką" z samego rana popływać ?? Mam do pracy na 14 i jedyne wyjście, to pojechać z samego rana. Ludzi nie będzie też tyle. Ktoś jedzie??
nickwwa pisze:esiek32 pisze:Czyli jutro można pojechać na "dziką" z samego rana popływać ?? Mam do pracy na 14 i jedyne wyjście, to pojechać z samego rana. Ludzi nie będzie też tyle. Ktoś jedzie??
dzis dobre -progno na popołudnie na dziką.![]()
wieć jedziemy dziś.przynajmniej ja i mumin.
ktoś bedzie?
nickwwa pisze:
dzis dobre -progno na popołudnie na dziką.![]()
wieć jedziemy dziś.przynajmniej ja i mumin.
ktoś bedzie?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości