daumik3 pisze:koledzy jak głemboko jest na mietku
jkaw pisze:witam wszystkich, być może lekko nie ten wątek ale prosiłbym o odpowiedź czy nie znacie kogoś kto naucza latania na mietku czy w okolicy- oczywiście w grę wchodzi $$Tylko prosze bez odpowiedzi w stylu jedź na hel czy coś tam.. na helu byłem w zeszłym roku, popróbowałem coś tam bodydragów, startu z wody i przestało wiać..człowiek pracujący, dzieiciaty, nie mam po prostu czasu na hel więc prosiłbym o pomoc.
dziękuję z góry
Jestem w podobnej sytuacji i ze względu na pracę nie mogę sobie pozwolić na kontuzje, a ze względu na dzieci nie mogę sobie pozwolić na kalectwo lub śmierć. Jedz na prognozę na akwen z dobrymi warunkami do nauki. Może kierunek Wolin będzie Ci lepiej pasował (mnie też zmęczyła jazda na Hel - mam 600km) Zaplanuj wczasy z rodziną w Egipcie. U mnie to zadziałało. Nie powiem że już umiem pływaćjkaw pisze:człowiek pracujący, dzieiciaty, nie mam po prostu czasu na hel więc prosiłbym o pomoc.
dziękuję z góry
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 32 gości