Gdzie radzicie w ten weekend ? Słoneczko ma być, a co wiatrem? Zastanawiam się nad tym jeziorem zbąszyńskim (kolega pszenny pisał o nim kilka wątków wcześniej), ktoś tam pływał w tym roku? Jak tam jest z wiatrem? Z tego co widzę na windguru to chyba tylko na Tarifę
Ostatnio zmieniony 28 cze 2012, 14:37 przez kiezun, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzisiaj po 16 2h fajnego pływania na Mietkowie, pianki nawet krótkie były zbędne, woda mega ciepła, ale na szczęście jak na razie nie zmieniła koloru na zielony.
Będę we Wrocławiu na weekend i jeżeli progno na sobotę sie utrzyma to wpadł bym na Mietków. Byłby ktoś tak miły i wrzucił mi namiary GPS w którym miejscu pływacie ?
Witam. Zwracam się do wszystkich bywalców Mietkowa o pomoc. Prawdopodobnie podczas ostatniego pływania zostawiłem na spocie (1 zjazd za Francuzem) bar od latawca Takoon. Gdyby ktoś go odnalazł lub słyszał o tym że ktoś go odnalazł będę wdzięczny za każdą informację. W razie infa - 600 556 551 (sebastian)
Wygląda na to że na HELU mamy prognoze na weekend i to całkiem mocną. Ktoś się wybiera? Potrzebuje miejsce dla 2 osób (lub 1 dowiem się popołudniu na 100%), wyjazd najlepiej dziś w nocy i powrót w niedzielę. Mógłbym jechać swoim ale fiat punto '97 z silnikiem 1,1 to nie jest najlepszy samochód do długich tras. Tel. 504 461 741
Witam, koledzy jak sytuacja na sobotę Na Mietkowie, Na ICM pokazuje że coś powieje( lekko z opadami) na ten kierunek wiatru to najlepiej gdzie się rozbić? Nie wiem czy tylko nie będzie szkwalić za bardzo, ktoś się wybiera??