Jak będą warunki to będę pływał w Brzeźnie o 12:00. \może ktoś się dołączy ?
Ja chyba bede. Stajecie na parkingu normalnie czy macie jakies inne miejsce?
collins10 pisze:Mow kto zaprasza i na jaka imprez a mysle ze Puck i cala okolica sie zjedzi![]()
![]()
---- i jak tam w Osloninie ?????????[/u]
Pinio pisze:collins10 pisze:Mow kto zaprasza i na jaka imprez a mysle ze Puck i cala okolica sie zjedzi![]()
![]()
---- i jak tam w Osloninie ?????????[/u]
Lesiu Ty już byłeś ładnie zrobiony jak to pisałeś coDziś gdzie pływałeś bo widziałem w Swarzewie jakieś kajty
A poza to qrna zimno
się zrobiło mogło by jeszcze słońce poświecić jak tak dale pójdzie to w listopadzie śnieg spadnie. Dziś ok. 2 godzinki pływania na podwórku wycieczka do Rzucewa i z powrotem - styka. Można by było jeszcze rzeźbić ale jak nie dziś to jutro też jest dzień a daleko nie mamy.
A Chłopaki z Wawki i Poznania wyciągnęli termosy obalili Herbatkę i jadą dalej. Jesień mamy tego lata za szybko qrna
Pozdrówka
odi100 pisze:Jak będą warunki to będę pływał w Brzeźnie o 12:00. \może ktoś się dołączy ?
Ja chyba bede. Stajecie na parkingu normalnie czy macie jakies inne miejsce?
zielwandam pisze:Camino pisze:dzis w osloninie zero plywanka ale klasycznie grill byl i dobry klimat
A GDZIE TEN GRILL![]()
![]()
![]()
Zesmy z Piniem s;pecjalnie przyjechali na grilla ale nikt nie odpalal...
Pogadalismy chwile z Kuba i wrocilismy do Pecka...
Bedzie trzeba chyba nastepnym razem lepiej sie rozgladac...
Camino pisze:[ nastepnym razem grilla postawimy kolo auta i jak tylko ktos zawita odpalamy
bobek_h pisze:Natomiast ja pływałem na morzu, i było mega ciepło
Woda w morzu jest cieplejsza niż w zatoce
Kuba Gdynia pisze:Witam,
Wg. prognoz jutro wschód..., jaki spot typujecie? WindGuru kieruje nas do Pucka, z kolei Rewa niet... Osłonino, Rzucewo?
pzdr
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 22 gości