A może tak zorganizowany atak na półwysep w czwartek ?? Zatoka zapowiada się ciekawie a jak wpadniemy z kilku kierunków to dopiero będzie zabawa. Więc????
Siedzimy w Chałupach - 5 minut piechtą od pokoju mamy na plażę - otwarte czy zatokę. Dajcie znać kto i ile osób jedzie - może pomożemy zorganizować nocleg. Ceny około 40 pln/os. Zostajemy do niedzieli. Pozdrowienia!
maniek33 pisze:A może tak zorganizowany atak na półwysep w czwartek ?? Zatoka zapowiada się ciekawie a jak wpadniemy z kilku kierunków to dopiero będzie zabawa. Więc????
Ja jestem za,tylko lecieć samemu to się nie kalkuluje, minimum 4 osoby i wtedy spoko, chociaż na czwartek to i na mazurach będzie fajnie wiało
Przy zachodnim kierunku to wystarczy na Piaski wyskoczyć, 100 km bliżej no i fala może być fajna.
Jednak mazuren zobaczymy tylko czy po drodze jeśli nie zakotwiczymy Augustem na NG, jeśli nie to zdecydowanie Pieczarki, szkoda tylko że 3 spot a może wejdzie EXTRA . Do Zoo...
Gdzie przy południowo-wschodnim kierunku najlepiej popływać w okolicy Rucianego?
W sobotę będzie jakieś 15 węzłów
nie pływałem jeszcze na Mazurach nigdzie a akurat będę i chcę wykorzystać. Najlepiej spot był taki żeby jeszcze można było sobie spokojnie treningówką pomachać.
Na Gutach nie dasz raczej rady jeśli progno się sprawdzi. SE jest tam zasłonięte przez cypelek. Pozostaje Okartowo raczej z tym, że spot jest "skomplikowany"