rolnik pisze::evil:![]()
mam nadzieje ze trafisz podobny warun
ja tez mam taką nadzieję

btw- znalazłem bilety po ca 100 eur w 2 strony za głowę ... lotnisko raptem 100 km dalej niż Hannover

Phenomen79_PL pisze:060km) Witam mamy juz zabukowane bilety 03 - 12 marzec na fuerte. Teraz wlasnie szukamy acomodacji co sadzicie o lokalizacji Calw
eta de Fueste? To jest pomiedzy Corralejo (40km) i Sotavente. Tak sie zastanawialismy ze zawsze jakis wybor bedziemy mieli zeby gdzies jechac. Czy ktos zna ta miejscowke i czy w sumie tam jakis spot jest ? Jak tak to o jakim stopniu trudnosci.
rolnik pisze:Moim zdaniem slaby pomysl .Jedyna rozsadna opcja to wybor miedzy sotavente a flag beach i mieszkanie w poblizy tych spotow .Inne opcje to nerwowka
Phenomen79_PL pisze:Dobra jest zabukowane Coralejo. Osobiscie mam nadzieje ze nei bedzie trudniej nzi w El Medano. Jak slabo przypasi to zrobimy kilka wypadow na Sotavento.
W jakiej szkolce jest Polski Instruktor ? Zawsze dobrze wiedziec moze sie przydac.
Dobra jest zabukowane Coralejo. Osobiscie mam nadzieje ze nei bedzie trudniej nzi w El Medano. Jak slabo przypasi to zrobimy kilka wypadow na Sotavento.
W jakiej szkolce jest Polski Instruktor ? Zawsze dobrze wiedziec moze sie przydac.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości