Mickey pisze:Na Wolinie od 10 do 16 pływanko oczywiście na 7m. Wiało od 21 do 28 knt, wiec troszke przeżaglowany byłem
waldir pisze:JastrząB dopiero na fotach zauważyłem że pływałeś bez rękawiczek Shocked twardziel jesteś. Na starość będziesz mógł się bawić z wnukami w piratów - będziesz kapitan hook Very HappyVery HappyVery Happy jak ci reumatyzm powykręca paluchy!
macsurf pisze:ps. Waldek moze Ty bys naszym fotografem zostal ? Plywanie i tak ci slabo idzieto chociaz by byly fajne fotki z kazdego plywanka
kolec pisze:
Aha - Jacek - dzięks za niedopięcie sucharka na plecachMiałem lekki przeciek - nie polecam...
Pozdro!
macsurf pisze:Mickey pisze:Na Wolinie od 10 do 16 pływanko oczywiście na 7m. Wiało od 21 do 28 knt, wiec troszke przeżaglowany byłem
Chyba sobie jaja robisz ?, a jak nie to zmien latawiec. Przy 40 wezlach to zrozumiem przezaglowanie, ale nie przy 21-28![]()
kolec pisze::D
bitter pisze:Taaa mogliby w końcu wymyślić latawce ze zmiennym profilem na wszystkie wiatry
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości