Ploplo pisze:Niby dalej cos ... wiec trzeba sie pakowac ... a jak bedzie NULL to na rosolek do rodziców ... jak cos to tel 607223404 i moge zrelacjonowac jak wyglada sytuacja on line
weneck pisze:Witam, ja też się chętnie dołożę do stacji. Proszę o nr konta i kwotę na priw. Dla mnie Mietków na razie za grubo (świeżutkie IKO II), ale poćwiczę jeszcze trochę na Jutrosinie, jak czas pozwoli to na pomorzu i chętnie zawitam na lokalny spot. Propo Jutrosina, to mam zamiar wybrać się w przyszłym tygodniu, oczywiście jak warunki pozwolą (a jest cień szansy) i jak mój sprzęt dojedzie. Prawdopodobnie będę miał dwa wolne miejsca, więc jakby ktoś miał ochotę na wyjazd to zapraszam.
weneck pisze:weneck pisze:Witam, ja też się chętnie dołożę do stacji. Proszę o nr konta i kwotę na priw. Dla mnie Mietków na razie za grubo (świeżutkie IKO II), ale poćwiczę jeszcze trochę na Jutrosinie, jak czas pozwoli to na pomorzu i chętnie zawitam na lokalny spot. Propo Jutrosina, to mam zamiar wybrać się w przyszłym tygodniu, oczywiście jak warunki pozwolą (a jest cień szansy) i jak mój sprzęt dojedzie. Prawdopodobnie będę miał dwa wolne miejsca, więc jakby ktoś miał ochotę na wyjazd to zapraszam.
Jadę jutro z Wrocławia koło 6-7, mam dwa miejsca, chętni?
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 35 gości