sa jakies fotki z piatku z swino?
pozdro
daniel.p pisze:scyzoryk pisze:na morzu bylo super! 55 knotow, w szkwalach 65.
A czy przy tych 65 knotach ( 115km/h ) to stałeś na plaży? położyłeś się? czy przyjąłeś jakąś inną skuteczną pozycję areodynamiczną ? Podziel się swoim doświadczeniem myślę , że wielu z nas w takim przypadku z chęcią z niego skorzysta .
scyzoryk pisze:ale mielismy wypasione plywanie w miedzykach
prawdziwy wave-szczeki-tylko dla asow
a pan klona jak objezdzal fale-jest najlepszy
znowu 40 wezlow i pan piotrek skakal najwyzej-szacun
a ci co nie umieja plywac pojechali na plaska wode do miedzywodzia
leszcze
chlopaki z allsaints sa de besciaki i powiedzieli ze mnei przyjma niedlugo do bandy
scyzoryk pisze:...... powiedzieli ze mnei przyjma niedlugo do bandy
scyzoryk pisze:...... powiedzieli ze mnei przyjma niedlugo do bandy
allsaints.pl pisze:ty scyzoryk sie uspokoj
nie mozna mowic ze pucia jest pipka bo pucia to nasz friendziak jest a to ze jest cienkito nie znaczy ze mozna po nim jechac
i musisz sobei kupic nowy wiatromierz z dobrymi wskazaniami bo cie do "bandy" nie przyjmiemy
A PRZY OKAZJI ZAPRASZAM WSZYSTKICH NA DLUGI WEEKEND 11-14 CZWRWIEC NO OFICJALNE OTWARCIE SEZONU ZE SZKOLKA ALLSAINTS
nawet jak wiatru nei bedzei to i tak bedzei gruby wave
Impra oczywiscie w copacabanie,malolaci moga sobei poskakac z dachu do basenu-w tym roku bedzie glebszy wiec na banei mozna skakac
wieczorem przy grillu beda morskie opowiesci od legendy kitesurfingu Piotrka aka ALKO
goraco zaprasszamy cala konkurencje
B@Rm@m pisze:....ja również pozdrawiam pana scyzoryka....
Więcej pływać a mniej pisać
W Świno wiało od środy do niedzieli , kto chciał to z pewnością się wypływał.
Cwiek pisze:B@Rm@m pisze:....ja również pozdrawiam pana scyzoryka....
Więcej pływać a mniej pisać
W Świno wiało od środy do niedzieli , kto chciał to z pewnością się wypływał.
W środe było fajnie słyszałem a jak wyglądała niedziela pow. 13 wezłów było ?
scyzoryk pisze:waldir pisze:Dajcie sobie na luz koledzy bo z niewinnych żarcików wyjdzie jeszcze jakiś oklep na spocie i nie będzie już tak fajnie jak było ............... przekażcie sobie znak pokoju:D:D
Do zobaczenia na spocie
spox ja jestem za ustawka
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości