nand pisze:Wczoraj na Helu pełna lampa i 25-30 węzłów prawie przez cały dzień![]()
Pozdr,
-- Grzegorz
Potwierdzam!!! Myślę, że zdjęcia z aparatu Prestona przybliżą sytuację z całego minionego weekendu

nand pisze:Wczoraj na Helu pełna lampa i 25-30 węzłów prawie przez cały dzień![]()
Pozdr,
-- Grzegorz
nykers pisze:Jak tam Poznań w ten weekend?
Ja jestem na Helu od jutra (niby bieda), ale w niedzielę coś będzie.
Bigfoot, może helixa przetestujesz?
bigfoot gt pisze:ja odpadam :/ po pierwsze latawiec nie jest zrobiony w sposób umożliwiający loty, po drugie to progno dosc mocno naciągane jesli chodzi o szanse plywania. Nykers nie kazdy ma sprzęt GT
życze by wam powiało:)
nykers pisze:bigfoot gt pisze:ja odpadam :/ po pierwsze latawiec nie jest zrobiony w sposób umożliwiający loty, po drugie to progno dosc mocno naciągane jesli chodzi o szanse plywania. Nykers nie kazdy ma sprzęt GT
życze by wam powiało:)
No przez 2 tygodnie coś powinno powiać
GMC pisze:Sobota mi nie pasuje, ale na bytyń wybrał bym się w niedziele....także na początki kite. może przesuniesz wyjazd. I gdzie dokładnie jest to jezioro?
Chyba że ktoś ma inna propozycje everywhere/everytime near Poznań.
bigfoot gt pisze:GMC pisze:Sobota mi nie pasuje, ale na bytyń wybrał bym się w niedziele....także na początki kite. może przesuniesz wyjazd. I gdzie dokładnie jest to jezioro?
Chyba że ktoś ma inna propozycje everywhere/everytime near Poznań.
zumi.pl hasło bytyń:) wjeżdzasz do bytynia i odrazu w prawo przed takim betonowym płotem (o ile dobrze pamietam).
Na forum byla juz wklejana mapka wpisz hasło bytyń i uzytkownik Preston chyba cos takiego zamieścił:)
ps. ktos się juz jara prognozą na przyszłą końcówke tygodnia?jak bede mial kajta zrobionego to wsteonie sie juz teraz zapisuje
firefox pisze: http://www.youtube.com/watch?v=zpTdlvGrhGo
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 22 gości