O wypożyczalni nic nie wiem, ale czy nie opłaciłoby się bardziej wyrwać gdzieś jakaś używke za nieduże pieniądze ? Na polach jeszcze mało śniegu :/ Ale zawsze może coś dosypie, a na zatoce w zeszły weekend już śmigali po lodzie ;]
Sprzęt można wypożyczyć w Campusie koło Saturna, ale nie wiem czy dechy mają i jaki koszt tego jest. Lepiej poszukaj na allegro używki, jak kupiłem swoją za 250 zł z wiązaniami i na pole jest akurat. W sobotę pewnie w Kretominie się ustawiamy jeśli tylko sypnie i powieje.
Wczoraj była słabo z racji słabawego wiatru i łamania lodu pod sobą. Co do miejscówki podaje link jak dojechać http://www.zumi.pl/namapie.html?Submit=Szukaj&qt=&loc=koszalin%2C+go%BCdzik%F3w Miejscówka całkiem przyjemna i wielka przede wszystkim (jeździmy po tym co jasno zielone). Co do cienia wiatrowego to raczej nie odczuwalny ale za to odczuwalna większa ilość wiatru na górkach itp. Śniegiem dowaliło trochę więc już powinno być dobrze. Nie będzie już łamania lodu dupą jak krawędź wyskoczy z lodu.