bitter pisze:Ja nie wiem, do dziś większości nie kojarzę ... a to dlatego że za mało pływam. Już kiedyś pisałem coby stworzyć temat ze zdjęciami
i nickiem
taki kite IPN

albo kite nasza-klasa

bitter pisze:Ja nie wiem, do dziś większości nie kojarzę ... a to dlatego że za mało pływam. Już kiedyś pisałem coby stworzyć temat ze zdjęciami
i nickiem
jaceek pisze:bitter pisze:Ja nie wiem, do dziś większości nie kojarzę ... a to dlatego że za mało pływam. Już kiedyś pisałem coby stworzyć temat ze zdjęciami
i nickiem
taki kite IPN
albo kite nasza-klasa
bitter pisze:jaceek pisze:bitter pisze:Ja nie wiem, do dziś większości nie kojarzę ... a to dlatego że za mało pływam. Już kiedyś pisałem coby stworzyć temat ze zdjęciami
i nickiem
taki kite IPN
albo kite nasza-klasa
No a dlaczego nie? Nie chodzi o dane osobowe ale o imię i fotkę coby się rozpoznać. Przecież nie będę latał na spocie i krzyczał który to (i tutaj nick)
rolnik pisze:Czekam na fotki i kazdemu polecam sprobowac bo moim zdaniem to mumer 1 z latawcow na ktorych do tej pory mialem przyjemnosc latac .
Impreza hmmmm było super co się będe rozpisywałSWIRUS pisze:Słyszałem, że Waldi zrobił pierwszego ślizga w sobotę koło 8 rano -
tak krótko spał czy tak długo trwała impreza?
rolnik pisze:Czekam na fotki i kazdemu polecam sprobowac bo moim zdaniem to mumer 1 z latawcow na ktorych do tej pory mialem przyjemnosc latac .
macsurf pisze:bitter pisze:A było tak fajnie. Mamy w Szczecinie nowego Ziomka?
Nie, mamy za to 2 cwaniaczkow, ktorzy to nie maja odwagi przyznac sie do swoich wypowiedzi i wola byc anonimowi.
Kapus nie kapus, dluzej sie pierdo..... nie bede.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości