tomba pisze:Witam, byłem dzisiaj na Dzikiej, zostawiłem pompkę Northa, białą z różowym szlauchem razem z innymi rzeczami,
niestety spłynąłem dosyć daleko pod hotel 500, po powrocie nie znalazłem pompki. Czy ktoś ją widział?
jest bezpieczna
tomba pisze:Witam, byłem dzisiaj na Dzikiej, zostawiłem pompkę Northa, białą z różowym szlauchem razem z innymi rzeczami,
niestety spłynąłem dosyć daleko pod hotel 500, po powrocie nie znalazłem pompki. Czy ktoś ją widział?
noorbek pisze:tomba pisze:Witam, byłem dzisiaj na Dzikiej, zostawiłem pompkę Northa, białą z różowym szlauchem razem z innymi rzeczami,
jest bezpieczna
jasieksurf pisze:Dobra a ja jutro pojawiam się na dzikiej testować 2 zakupione latawce
będę około godziny 10.00
tomba pisze:noorbek pisze:tomba pisze:Witam, byłem dzisiaj na Dzikiej, zostawiłem pompkę Northa, białą z różowym szlauchem razem z innymi rzeczami,
jest bezpieczna
Dzięki Norbert, bo bardzo byłem przywiązany do tej Pani na niej
michalis1 pisze:wczoraj polatalismy na dzikiej, byly istnie hawajskie warunki, slonko i nierowne 15 wezlow. ja bylem od 18 do zachodu bylo niezle. macie jakies foty z wczoraj?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości