rano wsiadłem w auto i jestem już na południu polski
muszę sobię kupić pompkę która pompuje tylko w jedną stronę bo wciskanie mogę przyjąć "na nogi" ale wyciągania się nie da inaczej jak na plecy...
już drugi raz je*** pompka

...albo flysurfery

Gutek ale co to za kierunek ?
airman pisze:INFORMACJA Z OSTATNIEJ CHWILI
Część ekipy Flysurfera wybiera się na spontaniczny wyjazd w zachodnio-pomorskie.
Dzięki temu będzie możliwość przetestowania niektórych z modeli FS’a w waszym rejonie.
terranborn pisze:...... w 7knt dało radę coś poostrzyć i nawet nie spadł jak praktycznie przestało wiać
SWIRUS pisze:terranborn pisze:...... w 7knt dało radę coś poostrzyć i nawet nie spadł jak praktycznie przestało wiać
Przeeeeeestaaaaaaaaań, pliiiiiiiiiizzzzzzzzz...
Cooooooo toooooo zaaaa płyyyyyyywaaaaaaaaaanieeeeeeeeeeeee jeeeeeeest przyyyyyyyy 7 kts....???
edit:
naprawdę nie mam nic do FS-ów ale taką gadką to można zachęcić tylko niemieckich turystów do śmigania na tym sprzęcie...
P.S.
Dzisiaj na Miedwiu było pięknie na 12m i nawet na 9m dla co niektórych i tak niech zostanie
- pompka wiele miejsca nie zajmuje w bagażniku
terranborn pisze:Przecież napisał numery telefonów do chłopaków.
Na razie oni sami nie wiedzą gdzie będą więc ciężko o harmonogram.
Dzisiaj byli na Wierzbnie, udało się przetestować Flysurfer-a Deluxe, szybki to on nie jest, ale w 7knt dało radę coś poostrzyć i nawet nie spadł jak praktycznie przestało wiać
Na dobrej dziewiąteczce zawsze jest pływanieSWIRUS pisze:
Dzisiaj na Miedwiu było pięknie na 12m i nawet na 9m dla co niektórych i tak niech zostanie
- pompka wiele miejsca nie zajmuje w bagażniku
infidelity pisze:Chłopaki, jakie są perspektywy na jutro? Tak patrzę na te prognozy i widzę że średnio to wygląda, nie wieje ostatnio trochę lepiej niż pokazuje icm i guru?
no baaaawaldir pisze: Na dobrej dziewiąteczce zawsze jest pływanie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości