z POZNANIA (i okolic) Kto/Gdzie/Kiedy?

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Awatar użytkownika
Klimek
Deska: North TS
Latawiec: North Neo 7,10,12
Postawił piwka: 11 razy
Dostał piwko: 2 razy
Kontaktowanie:

Post09 paź 2009, 11:48

Mucha:) pisze:Może Bytyń dzis po pracy? Klimek dajesz? :) Pozdro

Ale przecież nie wieje i nie zamierza wiać ?:)
(czy może masz jakieś tajne informacje :) ?)

Awatar użytkownika
Mucha:)

Post09 paź 2009, 11:52

Klimek pisze:
Mucha:) pisze:Może Bytyń dzis po pracy? Klimek dajesz? :) Pozdro

Ale przecież nie wieje i nie zamierza wiać ?:)
(czy może masz jakieś tajne informacje :) ?)

hehe... sugeruję się tylko tym co widzę za oknem! Czyli progno do kitu? Decyzja zostanie podjęta około godziny 14:30 w moim przypadku! Pozdro

Awatar użytkownika
siwex
Deska: 77 project
Latawiec: Wainman Hawaii
Kontaktowanie:

Post09 paź 2009, 18:42

na SE powidz czy kamienica bo jutro cos ma podmuchac i nie wiem gdzoe jechac,jestem ze slaska i nie nzam tutejszych spotow takze prosze o pomoc:):)

Awatar użytkownika

Post12 paź 2009, 21:00

Koledzy jakie progno na jutro!!! Kto daje? Gdzie? O której? Mam jedno wolne miejsce w aucie :)

yanosik
Deska: DaMystery
Latawiec: Twister
Postawił piwka: 10 razy
Dostał piwko: 13 razy
Kontaktowanie:

Post12 paź 2009, 21:04

Ja po 13tej daję wraz z brygadą bydgoską na Duże - Żnin - zapraszam :D

...może byście wskoczyli do nas :) obgadalibyśmy waszą (mam nadzieję)obecność i coś zaplanowali na sobotę, na II Wake&SkiwaterSpontanSession - a impreza szykuje się godnie :thumbsup:

Awatar użytkownika
TomekG
Kontaktowanie:

Post13 paź 2009, 11:54

Mucha:) pisze:Koledzy jakie progno na jutro!!! Kto daje? Gdzie? O której? Mam jedno wolne miejsce w aucie :)

jutro ma być grubo , moze sie uda wyrwać .
Północ najlepszy kierunek na Kamienicy !

Awatar użytkownika
firefox
Deska: Nobile 555 137x42
Latawiec: 7m/9m/12m

Post13 paź 2009, 12:17

hej, mam takie pytanie w jakich piankach pływacie przy tych temperaturach, byłem ostatnio na Bytyniu (niestety z moją krótką letnią pianką) i po paru minutach w wodzie mnie wszystko bolało z zimna, zakładam że muszę kupić sobie jakąś długą piankę, ale zastanawiam się jaką, tak więc jeszcze raz w jakich piankach pływacie mokra (jaka grubość), sucha??
nie pogodziłem się jeszcze z końcem sezonu kite 2009 (muszę jeszcze parę dobrych ślizgów zaliczyć no i może jakiś mały skok), a do sezonu snowkite jeszcze trochę czasu przed nami :)

pozdrawiam

Awatar użytkownika
TomekG
Kontaktowanie:

Post13 paź 2009, 12:42

na bytyniu ostatnio pływałem w 5/3 piance i było bardzo ok.
w tym tygodniu jest zdecydowanie zimniej więc kto ma, to będzie pewnie pływać w sucharze ja nie mam i bede sie starał wytrzymać w 5/3 + kaptur , buty, rękawiczki bo temp. wody całkiem znośna :shock:

Awatar użytkownika

Post13 paź 2009, 13:34

TomekG pisze:na bytyniu ostatnio pływałem w 5/3 piance i było bardzo ok.
w tym tygodniu jest zdecydowanie zimniej więc kto ma, to będzie pewnie pływać w sucharze ja nie mam i bede sie starał wytrzymać w 5/3 + kaptur , buty, rękawiczki bo temp. wody całkiem znośna :shock:

jedziesz? Kamienica?

Awatar użytkownika
Archie
Postawił piwka: 1 raz
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post15 paź 2009, 00:07

To, co... Który KOZAK pływał w środe :?: ;)

Awatar użytkownika
Z!ELONY
Kontaktowanie:

Post15 paź 2009, 11:15

ja! :D

gadałem z lekarzem, w przyszlym sezonie moge juz robic psycho kiteloopy, z hardkorowym lądowaniem na banie i nic z kolanem nie bedzie wiec jestem happy, szykuje sie na season 2010 :D

igorkite
Kontaktowanie:

Post15 paź 2009, 22:24

witam mam pytanie gdzie sa kkamienice czy to jest ta miejscówka koło hornu przy kosewie ??? na przeciwko jakby powidza ?? pozdrawiam

Awatar użytkownika
skrzatol

Post15 paź 2009, 23:20

igorkite pisze:witam mam pytanie gdzie sa kkamienice czy to jest ta miejscówka koło hornu przy kosewie ??? na przeciwko jakby powidza ?? pozdrawiam

Mocno NIE :D :D Kamienica to miejscówka nad j.Kaliszańskim obok Wągrowca ,a Powidz to Powidz.Myśle ,że dobre 100 km różnicy.Pzdr.

Awatar użytkownika
firefox
Deska: Nobile 555 137x42
Latawiec: 7m/9m/12m

Post04 lis 2009, 20:07

Hej, dzisiejsze śniegi mnie natchnęły na snowkite (chociaż oczywiście jest jeszcze dużo za wcześnie i za mokro na takie zabawy), osobiście jeszcze nigdy nie jeździłem ze snowboardem/nartami i latawcem, dlatego mam pytanie w ramach research'u. Przeglądałem jakiś czas (ok. pół roku) temu stronkę landkite.pl i o ile się nie mylę to większość dobrych spotów w naszej okolicy jest już niestety martwa. Znacie może jakieś pewne spoty, w niewielkiej odległości od Poznania?
Osobiście myślałem o Rogalinie. Jeżdżę tam często z psami i wydaje mi się że przy delikatnej (aczkolwiek stałej) pokrywie śnieżnej dałoby rade tam pojeździć, jest to dosyć duża polana (miejscami nierówna, może dlatego nie widziałem tam nigdy landkiterów) w pewnych odległościach są drzewa, ale nie bliżej niż gdyby się pływało po niewielkim jeziorze (np. Bytyń, tyle że z drzewami), często tam wieje. Do tego teren ten nie jest parkiem ani żadnym polem uprawnym więc nikt będzie robił problemów, że ktoś tam zasuwa z latawcem. Co o tym myślicie, może ktoś już próbował tam swoich sił w poprzednich sezonach?

Awatar użytkownika
Archie
Postawił piwka: 1 raz
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post04 lis 2009, 22:29

Plewiska i Bednary - nie ma lepszego spotu pod Poznaniem... Poczytaj uważnie Landkiting.pl a znajdziesz wszystkie informacje ;)
Jesli chodzi o rogalinek, to malo miejsca i pelno kretowisk tam bylo (przynajmniej jak ja z chlopakami bylem tam...)

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”