Picu pisze:czwartek wygląda bardziej zachęcająco
waldir pisze:Jak na razie nie warto bo nie wieje, ale po południu mam chęć spróbować zrobic kilka halsów. Najpierw niech zawieje
robert1982 pisze:waldir pisze:Jak na razie nie warto bo nie wieje, ale po południu mam chęć spróbować zrobic kilka halsów. Najpierw niech zawieje
gdyby coś zawiało to daj znać na kF
pytanie z innej beczki: pływał ktoś na jeziorze nowowarpieńskim ?
Jest tam jakieś ludzkie zejście do wody na zachodni wiatr ?
tomi pisze:robert1982 pisze:waldir pisze:Jak na razie nie warto bo nie wieje, ale po południu mam chęć spróbować zrobic kilka halsów. Najpierw niech zawieje
gdyby coś zawiało to daj znać na kF
pytanie z innej beczki: pływał ktoś na jeziorze nowowarpieńskim ?
Jest tam jakieś ludzkie zejście do wody na zachodni wiatr ?
jeszcze za czasów ws'a pare razy tam byłem. Zejście jest ok tylko wiatr strasznie nie równy. Za każdym razem jak tam byłem to pamiętam że było nierówno.
Pozdrawiam
waldir pisze:nie byłem mierzyc ale teraz zawiewa 10-12kts na moje wprawione optymistyczne oko
doktorek mroz pisze:na miedwiu pieknie dzisiaj wialo..byly nawet skoki(moje pierwsze)....i wszystko bylo by wspaniale gdybym nie zgubil okularow podczas meega jump'a dlaczego to tak wazne?otoz byly one specjalne korekcyjne.firmy adidas,jasno szare z szara guma.szkla żołte z dodatkowa wkladka na szkla korekcyjne.skok byl na wysokosci "plazy" okolo 20 m w głąb jeziora.szukalem ponad 2 h i nic.
jezeli ktos znajdzie prosze o kontakt na priv lub tel 508162853
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 23 gości