Selim pisze:
Nie ściemniaj kolego. Tak wyglądał dziś spot na dzikiej.
Pozdrawiam
Jacek
Selim pisze:Po cholerę to piszecie. Pokazałem i opisałem Wam dzisiejsze latanie na dzikiej a nie w Dianie czy w kanale. Doskonale wiem gdzie jest lód a gdzie go nie ma. Jak nie chcecie przjechać to nie, bedzie luźniej ale nie róbcie ludziom wody z mózgów.
Pozdrawiam
Jacek
surfbabe pisze:ej chłopaki, peace, no nie?!
za małe to bajoro...
Selim, paralizator zna zalew jak własną kieszeń i warto zwrócić uwagę na to, co mówi... ja po twoich i smokiego fotkach to byłam szczerze zdziwiona, że piszecie o tym samym akwenie. Chętnych do lataniania dużo, a ogarniętych ciut mniej. Chłopaki słusznie robią edukacyjną robotę... także ten... Luz.
Selim pisze:Czytaj ze zrozumieniem kolego. Napiszę to dużymi literami. MOJA WIADOMOŚĆ DOTYCZYŁA SPOTU NA DZIKIEJ PLAŻY, JAKIE TAM SĄ WARUNKI OPISALEM I WKLEIŁEM FOTKĘ. Jakie były warunki gdzie indziej, mnie nie interesowało!. Byłem właśnie tam.
Jeśli nadal nie rozumiesz tego tekstu to nie mamy o czym dyskutować. Jeśli przyjedziesz juto to sam się przekonasz co widziałem dzis. Jeśli nie, to nie zobaczysz i dalej bedziesz bredził o wodzie na przystani Diana, nic na to nie poradze.
Pozdrawiam
Jacek
Selim pisze:
Nie ściemniaj kolego. Tak wyglądał dziś spot na dzikiej.
Pozdrawiam
Jacek
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 51 gości