gruluk pisze:W takim razie ja również nie wiem co to jest Dzika![]()
Zgadzam się z Onzem i Paralizatorem! Warunki na pewno nie są dobre, a tym bardziej bezpieczne...
Twoje posty brzmią jak zachęta do masowego stawienia się na spocie, co może mieć tragiczny skutek, szczególnie dla mniej doświadczonych niż Ty...
Selim pisze:Od kiedy kitesurfing jest wogóle bezpiecznym sportem?
onzo pisze:Selim krótko pisząc bo szkoda mi czasu, a do Ciebie i tak nie dociera. Chcesz się katować w tych warunkach i uważasz, że warunki są "świetne" - proszę bardzo Twój wybór. Ale naprawdę nie pisz tych bzdur na forum, bo każdy kto się pojawia na spocie jakoś nie bardzo widzi uzasadnienia dla Twojego entuzjazmu.
A jeśli naprawdę sądzisz, że ludzie będąc na dzikiej będą jeździli po 30m w lewo i w prawo bo potem dalej to już płynie woda to jesteś naprawdę wyjątkowo oryginalnym typem.
Aha - pod pomostem też już płynie - wybacz nie mam fotki, możesz podjechać i zrobić samemu. No chyba, że to też nie dzika...
Co do warunków w marcu to wybacz, ale prawie co roku kończę sezon zimowy snowkite w okolicach połowy marca i jakoś nie wydaje mi się, żeby ten był jakiś wyjątkowy. Jak dla mnie to był jeden z gorszych sezonów od kilku lat, szczególnie pod względem wiatrowym.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 37 gości