bitter pisze:A czy ktoś może powiedzieć czy nad tym jeziorkiem to jakies rowerki wodne czy inne jachciki są może? Bo chciałbym z dzieciakami się wybrac a one jeszcze nie kitują
no niestety nie ma takiej opcji
bitter pisze:A czy ktoś może powiedzieć czy nad tym jeziorkiem to jakies rowerki wodne czy inne jachciki są może? Bo chciałbym z dzieciakami się wybrac a one jeszcze nie kitują
Sz@jA pisze:yo, przy jutrzejszym kierunku wiatru SW gdzie pływacie na kajtach w okolicach Łeby?
pozdro
Sz@jA pisze:Dzięki za infobędzie ktoś z forum z lokalesów?
bitter pisze:no niestety nie ma takiej opcji
No nieprawdopodobne - takie wielkie jezioro i nic? Żadnego marnego pomostu ani nędznej łajby? ;-(
No nieprawdopodobne - takie wielkie jezioro i nic? Żadnego marnego pomostu ani nędznej łajby? ;-(
yanosik pisze:P.S. Dodam, że szkoląc się u Airmana, w ciągu 5 godzin nauczyłem się tego, czego normalnie uczy się w szkółkach przez 8-10 godzin. Teraz pozostaje mi tylko ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć:):) !!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 31 gości