Z Corralejo było widać jakichś kajciarzy na Lanzarotte - może to Wy?
Pzdr
Wiaterek faktycznie niezły był na 2 dni przed wyjazdem - generalnie na 7 - 9m a wcześniej na 13tke.
Trusek pisze:Z Corralejo było widać jakichś kajciarzy na Lanzarotte - może to Wy?
Pzdr
Wiaterek faktycznie niezły był na 2 dni przed wyjazdem - generalnie na 7 - 9m a wcześniej na 13tke.
aqula pisze:Witam, szykuje sie ktoś na lasty z 30.04 i 01.05? z cocotours?
bolo272 pisze:czesc to moj chyba pierwszy post tutaj ale jak najbardziej powazny. Mam propozcyje, ktora troche rozni sie od tej stiv'a ale wymaga podobnego poziomu adhd i spontanu. Otoz planuje wybrac sie gdzies na kite na dluzej niz 6 dni, myslale bardziej o kilku miesiacach. W tej chwili moja uwaga zwrocila sie ku Fuertaventura, koszt takiej imprezy to ok 1500zl przelot (w jedna strone, bo wracac na razie nie planuje) zakwaterowanie mozna ogarnac za 450 euro miesiecznie. Wiadomo ze we dwojke to zawsze i razniej, taniej i bezpieczniej. Czy znajdzie sie tutaj ktos na tyle freestyle'owy?
PS. I nawet za 350 eur/mies znalazlem
Ps2 mam nadzieje ze jedna sypialnie nei bedzie problemem... przede wszystkim dla tego co bierze za to kase
AlTheMan pisze:jedzie ktos na jakis wyjazd last???Motywacja , dajemy , dajemy
tel kontaktowy 606490932
stiv amoralny pisze:Wchodzi bardzo ładna prognoza na przyszły tydzień na Fuerte i Lanzarote,
cena na Lanzarote jest nawet 1100!! może jest ktoś zainteresowany na tydzień 12.5-19.05 na Fuertecena w weekend może jeszcze spaść obecnie ok 1500pln HB
stiv amoralny pisze:dawać , dawać , może się jakas grupa zmontuje fajna... prognoza jest wyypas
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 64 gości