waldir pisze:Trochę idziemy w offtop ale ok.Oklaski dostanie zawsze / prawie zawsze bo w wielu tematach po prostu się zgadzamy. Co do homofobii hmmmm tak jestem homofobem i nie należę do pis co ciekawe
dlatego nie przeszkadza mi szykanowanie pedałów i zachowań innych od heteroseksualnych.
Powiem więcej pasuje mi taki właśnie ton wypowiedzi bo pedalstwo to choroba wg mnie. I zła pogoda jest po prostu gejowska a nie pod psem bo psy najnormalniej w świecie lubie
![]()
Co do kolegi Ziomka hmmm nie mam zdania i nie podpisuje się pod tymi akurat postami gdzie się tnie pół forum. Ja mam to centralnie w ... poważaniu!
Jestes homofobem i to tym z najgorszych bo udajacym hetero . W wielu tematach sie zagadzacie z SWIRUSem bo poprostu jestescie dobrze zakamuflowanymi pedalami ( nie mylic z gejami). Jezdzicie razem na spoty , biedne zony mysla ze chlopaki uprawiaja fajny sport a oni sie w najlepsze zaspokajaja analnie w zaroslach na spocie . Pewnie macie specjalnie wyciete otwory na odbyt w co by nie marnowac czasu na zdejmowanie neoprenów

Juz dawno sie na was poznalem i na waszych tepych ripostach ...
Waldir i SWIRUS czas wyjsc z szafy i sie ujawnic , jak dlugo zamierzacie zyc w zaklamaniu ? Myslicie ze tylko ja wiem o waszym pedalstwie ?
sory za offtop