przemass pisze:Jachu - za niski, i zajmuje jakieś 50 prób więcej żeby się nauczyć - w PL się nie przyjmie
Przemass, sprecyzuj... 50+ faceplantów

Może w tym roku uda mi się dobić do tej 50tki jak kolano pozwoli

przemass pisze:Jachu - za niski, i zajmuje jakieś 50 prób więcej żeby się nauczyć - w PL się nie przyjmie
MArcinBe pisze:Przemass, to napisz jeszcze jaka powinna byc kolejnosc nauki, albo co powinno sie umiec, zeby sie za niego w ogole zabierac?
nie jak sie sam trick robi, tylko ktore bys polecal najpierw sie uczyc, zeby potem po 50ciu dzwonach robic ten wyzej opisany
mkmiec pisze: Na slabym wietrze to nawet pozadnego UH backrolla sie nie da dokrecic
Na slabym wietrze to nawet pozadnego UH backrolla sie nie da dokrecic
mkmiec pisze:Jasne, ze backroll w haku jest poprzednikiem tego tricku - jednak od backrolla w haku do low backmoba jest DALEKO.
MArcinBe pisze:Przemass, to napisz jeszcze jaka powinna byc kolejnosc nauki, albo co powinno sie umiec, zeby sie za niego w ogole zabierac?
nie jak sie sam trick robi, tylko ktore bys polecal najpierw sie uczyc, zeby potem po 50ciu dzwonach robic ten wyzej opisany
FilipN pisze:a pamiętasz przemass taką tabelkę/schemat, która pokazywała który trik wynika z którego... wydaje mi się, że to Ty ją wklejałeś kiedyś na forum?? bo ostatnio szukałem i znaleźć tego nie mogę...
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 28 gości