rolnik pisze:Wtrzebiezy bedzie lepiej
targetti pisze:Barosz21 pisze:Nie dałem sie zabić przez ostatnie miesiące w różnych warunkach pływając najczęsciej samemu to poradze sobie i teraz.
To było głupie
terranborn pisze:rolnik pisze:Wtrzebiezy bedzie lepiej
WiadomoI o wiele bliżej dla niektórych niż na Giżyn;)
Ja się na Trzebieży melduje około 16
macsurf pisze:Barosz21 pisze:A czy ja choć raz powiedziałm że ta woda jest ciepła??
Spytałem czy da sie pływać??
Powiedzieli że da sie!! Moge chyba spróbować.
Dac sie zawsze da nawet w krotkiej piance przy plywajacej krze.Barosz21 pisze:Nie wiem po co wgłębiamy się w ocenę moich możliwości.
Nie dałem sie zabić przez ostatnie miesiące w różnych warunkach pływając najczęsciej samemu to poradze sobie i teraz. Najwyzje sie namacham zmęcze i padne w samochodzie.
A np. po to zeby mozna bylo jakos sensownie doradzic, wiec nie wiem po co sie spinasz.Barosz21 pisze:Wdzięczny jestem za troske, ale tu szukałem doradcy
No i dostales radeBarosz21 pisze:a nie niańki.![]()
na to trzeba sobie zasluzycBarosz21 pisze:Możesz być pewny że będę wystrzegał sie by nie stracić gruntu pod nogami. Przynajmniej póki nie poczuje się pewnie na desce.
A poza tym kolega na górze napisał ze też jest początkujący i daje rade. Może i mi sie uda
Tak jak pisalem wczesniej zrobisz jak uwazasz. Wez jeszcze pod uwage, ze przy tym kierunku na Miedwiu nie plywa sie wzdluz brzegu, wiec grunt pod nogami mozna stracic szybko.
A tak btw to wytlumaczcie mi 1 rzecz, dlaczego 99% doswiadczonych plywa w sucharach, skoro w zwyklej piance tez sie da i jest spoko. Gadzeciaze ?![]()
![]()
Gadzeciaze ?
Barosz21 pisze:Podjąłem gdyż część chłopaków powiedziała że warto. Tak dalej myślałbym że jest za zimno żeby z pianka wyskakiwać.
A ty co?? Nie masz co robić w domu??
Wkurzają mnie takie posty.Nie chcesz pomagać to sie chociaż nie odzywaj.
przygotuj lepiej sprzęt na wyjazdy.
Barosz21 pisze:targetti pisze:Barosz21 pisze:Nie dałem sie zabić przez ostatnie miesiące w różnych warunkach pływając najczęsciej samemu to poradze sobie i teraz.
To było głupie
Zgodze się z Tobą ale jednak jak sie nie ma z kim latać a mimo wszystko chcesz sie nauczyć to próbujesz:) Z zachowaniem oczywiście maksymalnych środków ostrożności. No niestety taka prawda. Aczkolwiek patrząc z perspektywy czasu również oceniam to jako głupie:)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 29 gości