rolmigo pisze:Mikolpa pisze:
Ja myślę że lepsza będzie 18. Na 2015 north wypuszcza rebela 18m
dzięki z a info, już zbieram pieniądze bo wiem jaki będzie mój kolejny latak!! mocy nigdy za dużo!!
oooo jesteś

rolmigo pisze:Mikolpa pisze:
Ja myślę że lepsza będzie 18. Na 2015 north wypuszcza rebela 18m
dzięki z a info, już zbieram pieniądze bo wiem jaki będzie mój kolejny latak!! mocy nigdy za dużo!!
Mikolpa pisze: a w sumie patrząc na ostatnie prognozy to lepsze by było przejście na coś innego, coś co nie potrzebuje wiatru, hmmmm.... może szachy?
Piotrbyku pisze:Ja jestem od piątku nad morzem i nie wieje nic a dziś słońce słońce i wiatr może 6 węzłów w szkwałach![]()
okafoka pisze:Czolem brygada!
Zmieniłam miejsce zamieszkania.Obecna moja lokalizacja to Krotoszyn, 80km od Wrocławia.
Pytam grzecznie gdzie pływacie w swoich okolicach i jakie kierunki tam wchodzą.
RobRoy pisze:Przy północno-wschodnim wietrze, to gdzie warto ruszyć na Polskie lub Niemieckie wybrzeże?
Zależy mi na płytkiej wodzie.
Po przeszperaniu forum to:
Lubmin/Loissin: ok ale są rozbieżne informacje nt długości płycizny
Suhrendorf: trochę dalej
Świnoujście: mało płytkiego
Miedwie/Giżyn: mało wiatru
Miroszów/Podgórze: woda z Odry
Może jakaś inna opcja?
okafoka pisze:dzięki Chłopaki za info.
Oczywiście piszę się na wspólne pływanie.
czy oprócz tego wątku na kiteforum macie jeszcze cos na FB. gdzie się ustawiacie na pływanie i wrzucacie świeże wieści o knotach będąc na danej miejscówce?
Czy na tych miejscówkach co podaliście gdzieś są ustawione kamerki aby coś podejrzeć?
kawa pisze:mecalac pisze:A żeby tak naprawdę popływać, to niestety trzeba bujać się standardowo nad morze...o to to...niestetytegoroczny warun z Bożego Ciała to raczej wyjątek od reguły na Mietku
Przeprowadzki z Gdanska do Kroto nie służą pływaniu
skończy się tak: progno+auto+600km i ogień- po weekendowym pływanku - auto+600km+zakwasy takie jak te moje dzisiejsze z racji nieopływania
tak mnie wszystko napier... że chyba tylko zakwasów na twarzy (jeszcze) nie mam
pozdro dla kolegów z wro-2 i dzięki za cynk odnośnie "niestandardowego" ustawienia supełka w RPM
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 30 gości