Wybiera się ktoś w nadchodzący weekend na 1/2wysep i miałby miejsce dla jednego kompletu ( pływaka i jego sprzęt )
pzdr
Lukas pisze:Wybiera się ktoś w nadchodzący weekend na 1/2wysep i miałby miejsce dla jednego kompletu ( pływaka i jego sprzęt )
pzdr
KRS pisze:Widzę, że na faktycznie kozacki tydzień się zapowiada. Będę cały czas obserwował meteo. Jak się warun utrzyma i w poniedziałek załatwię urlop w robocie, to wyjeżdżam we wtorek 26.06 rano i do czwartku posiedzę. Jak ktoś chętny dorzucić na paliwo, to trzy wolne miejsca w samochodzie przy założeniu, że cały sprzęt w 500 litrowym bagażniku zmieścimy (kombi). Bagażnika dachowego jeszcze się nie dorobiłem.
więc proszę o niezbędne minimum na trzy dni. Startuję z Legionowa - jak ktoś będzie z Warszawy to będzie zmuszony dojechać komunikacją np: SKM-ką w 25 min.
Podsumowuję:
wyjazd 26.06 wtorek godz. 06:00 z Legionowa
![]()
cel Chałupy
trzy wolne miejsca w samochodzie - kto pierwszy ten lepszy
powrót czwartek wieczorem po pływaniu
telefon do mnie : 696-001-299
kite-zone.pl pisze:KRS pisze:Widzę, że na faktycznie kozacki tydzień się zapowiada. Będę cały czas obserwował meteo. Jak się warun utrzyma i w poniedziałek załatwię urlop w robocie, to wyjeżdżam we wtorek 26.06 rano i do czwartku posiedzę. Jak ktoś chętny dorzucić na paliwo, to trzy wolne miejsca w samochodzie przy założeniu, że cały sprzęt w 500 litrowym bagażniku zmieścimy (kombi). Bagażnika dachowego jeszcze się nie dorobiłem.
więc proszę o niezbędne minimum na trzy dni. Startuję z Legionowa - jak ktoś będzie z Warszawy to będzie zmuszony dojechać komunikacją np: SKM-ką w 25 min.
Podsumowuję:
![]()
cel Chałupy
telefon do mnie : 696-001-299To ja bym reflektowal jedno miejsce ze sprzetem.
KRS pisze:kite-zone.pl pisze:KRS pisze:Widzę, że na faktycznie kozacki tydzień się zapowiada. Będę cały czas obserwował meteo. Jak się warun utrzyma i w poniedziałek załatwię urlop w robocie, to wyjeżdżam we wtorek 26.06 rano i do czwartku posiedzę. Jak ktoś chętny dorzucić na paliwo, to trzy wolne miejsca w samochodzie przy założeniu, że cały sprzęt w 500 litrowym bagażniku zmieścimy (kombi). Bagażnika dachowego jeszcze się nie dorobiłem.
Podsumowuję:
![]()
cel Chałupy
telefon do mnie : 696-001-299To ja bym reflektowal jedno miejsce ze sprzetem.
Ok. zaklepane
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 22 gości