AdamR pisze:Planujemy z kolegą tygodniowy wyjazd w marcu do Ras Sudr w Egipcie.
tylko pamiętaj że marzec to w Egipcie na pianki jeszcze
i to raczej długie 4/3 mm
pzdr
AdamR pisze:Planujemy z kolegą tygodniowy wyjazd w marcu do Ras Sudr w Egipcie.
Gezzi pisze:jak w marcu w Egipcie trzeba pianki to u nas nad zatoką trzeba by pływać w sucholcu cały rok
szed pisze:Ziomek,
a jak wiatrowo wyglada RasSudr w marcu/kwietniu?
Ziomek. pisze:im bliżej kwietnia tym lepiej
marzec - zimnawo i słabiej
kwiecień - cieplej i lepiej
choć wiele osób (w tym często ja też na kolejne sesje ) jeszcze W POŁOWIE KWIETNIA w Egipcie używa krótkich lub nawet półdługich 2/3 - 3/4 pianek
po prostu Morze jeszcze nie zdąży się nagrzać..
pzdr
Ziomek. pisze:Gezzi pisze:jak w marcu w Egipcie trzeba pianki to u nas nad zatoką trzeba by pływać w sucholcu cały rok
a byłeś w Egipcie w MARCU?
..albo może inaczej: byłeś KIEDYKOLWIEK w Egipcie?
szed pisze:Ziomek. pisze:im bliżej kwietnia tym lepiej
marzec - zimnawo i słabiej
kwiecień - cieplej i lepiej
choć wiele osób (w tym często ja też na kolejne sesje ) jeszcze W POŁOWIE KWIETNIA w Egipcie używa krótkich lub nawet półdługich 2/3 - 3/4 pianek
po prostu Morze jeszcze nie zdąży się nagrzać..
pzdr
No temperaturowo to ja znam marzec jak i chyba wiekszosc pozostalych miesiecy roku w Egipcie i wiem, ze woda pizdzi w tym czasie (i to nawet mocno). Glownie mi chodzilo o warunki wiatrowe bo tam jeszcze nie bylem. Podejrzewam, ze jak w pozostalych miejscowkach egipskich w tym czasie trzeba kierowac sie raczej prognoza..
Jest tam moze jakas baza np. z kamerka?
Gezzi pisze:Ziomek, opowiedz nam jeszcze jak w tym Egipcie jest w marcu bo nie wiemy i kilka wskazówek może się przydać
Gezzi pisze:Ziomek, opowiedz nam jeszcze jak w tym Egipcie jest w marcu bo nie wiemy
szed pisze:No temperaturowo to ja znam marzec jak i chyba wiekszosc pozostalych miesiecy roku w Egipcie i wiem, ze woda pizdzi w tym czasie (i to nawet mocno)...
adamo pisze:
Gezzi ma apartament z basenem w Hurghadzie..
adamo pisze:.he, he, Ziomek źle trafiłeś z tą ripostą
pzdr
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości