march_in pisze:hehe.chodzilo mi o metry oszywiscie.i pomylilem sie silniejsze;)
Kiedyś kupowałam piwo na metry... Było oszsczywiście na odwagę baardzo dobre

march_in pisze:hehe.chodzilo mi o metry oszywiscie.i pomylilem sie silniejsze;)
2. Laguna jest spora, ale nie ogromna (jest wąska). Po jednej stronie masz tyczki, a po drugiej jakieś krzaki w wodzie... mi się nie podoba. Moje kolana jej nie zniosą na 100%.
czareka pisze: Laguna moze jest i waska tak do kilkuset metrow ale wiatr jest prostopadly do laguny wiec mozna latac po calej dlugosci. W poludniowej czesci laguny jest glebiej do 1m.
czareka pisze:Laguna jast moim zdaniem swietna. Plywasz pod same lezaki![]()
march_in pisze:jak ja ci zazdroszcze tej pogody.oby wszyscy, w tym ja, taka trafiali.
wypozycz sobie malego latawca i dawaj na wode a nie sie zastanawiasz czy tu czy tam.
kwestia dobrania sprzetu.
Chociaż miejsce jest cudne. Btw - dla tych, co chcą jechać do Costa Calma polecam hotel R2 Rio Calma. Tu mieszkamy i strasznie nam się podoba
Kod: Zaznacz cały
Na moje pytanie, gdzie jest najbliższy spot dla początkujących usłyszałam "w Egipcie".
march_in pisze:a jak jest z tym iko 3. powiedzmy ze jak sie ma iko 2 to mozna wziac u nich iko 3 tylko?na stronie to nie bardzo widzialem.oni daja tam iko?ile to kosztuje?
czareka pisze: A moze by zrobic jakas liste hoteli przy Sotavento tak, zeby innym bylo juz latwiej(...)
czareka pisze: W Hotelu Los Gorriones w sklepie Rene Egli mozna kupic 7m2 Cabrinha Convert z barem i linkami za 250,-€ Stan jest calkiem calkiem i maja podobno wymienione Tuby na nowe. Obok sklepu jest warsztat, w ktorym prauje Andrzej (mowi po polsku) i on te kity doprowadza do porzadku. Zna historie kazdego z kitow.
czareka pisze: Co do wypozyczania kitow bez licencji to najlepiej udac sie do Hose na stacji Rene Egli i z nim pogadac. Jak mu sie pokaze, ze potrafi sie doplynac do brzegu to pozyczy kite. (...)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 26 gości