bolo pisze:Hejka! Bytyń wczoraj też nie dał rady.. Ale jesli progno się utrzyma to może sroda
![]()
![]()
Wiktorek pisze:nadzieja umiera ostatnia...
Może w środę się uda - od dawna zamierzam spróbować na Kiekrzu (koło PGR Wielkie) i kierunek może być na to ok. Ktoś chętny?
Z!ELONY pisze:już w zeszłym roku się na to zanosiłem, ale nie wyszło, byłyby pewnie nie małe problemy z zejściem na wode w tamtym miejscu bo sa same drzewa
mieszkam w kiekrzu i mam znajomych pływających na windzie na kierskim i z tego co relacjonuja to najlepszy kierunek to czysty zachód, ale i tak wiatr ponoc nieźle kręci
pozostaje nam tylko spróbować
bolo pisze:Wiktorek- wg windguru ma wiać od pn wschodu, przy tym kierunku pływaliśmy w zeszłym roku w gorszewicach , nie jest to oczywiście kierunek idealny, ale dało się pływać . pozdro:)![]()
![]()
Wiktorek pisze:Nie byłem tam ze trzy lata, skoro są tam drzewa trzeba raczej odpuścić![]()
Arik pisze:czołem Chłopaki!![]()
witam w tych skromnych, niebieskich progach pełnych bajzlu![]()
.
nie chce Wam nic mówić chłopaki i życzę dobrego śmiganka, ale z godziny na godzinę.... (j.w.)
Mucha:) pisze:to o której zbiórka?SIEMA
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości