i znowu się zakochałem

pzdr

GURU 10.5 pisze:Najważniejsza jest stylóweczka![]()
Krzysztof-L pisze:stacja meteo GPW zanotowała dziś max 36 kn
robinm pisze:Doszły mnie słuchy jakieś i proszę o info czy to prawda, że wszyscy są za tylko jakieś p... ekolog jest przeciw pływaniu na Goczałach
robinm pisze:Jak dla mnie chyba najlepszy (najmocniejszy) dzionek w tym sezonie na Goczałach. Latało wszystko nawet 6-tki.
TIKKO_aloha pisze:a z mojej strony tyle, ze jak sie bodydragi ma opanowane to w kazdych warunkas sie dohalsujesz, im mocniej wieje tym defacto szybciej
wiec pocwiczyc tez nie zaszkodzi
jarek pisze:Luksz nie wiem czy pijesz do mnie ale ściągałem 2 osoby tego dnia
z powrotem aż od WS-ów
Ty jesteś "BigBoy" to rade sobie dasz
Z drugiej strony pływanie powyżej 30knt nie jest dla wszystkich
Moją waga 85kg i z do połowy "zdepowerowanym" 7 metrowym latawcem czułem się ok ale na 9 metrach chyba bym miał za dużo
Więc czasem mniejszy wcale nie znaczy gorszy
robinm pisze:Jak wieje 30 węzłów a kopy są pod 40 i masz 9m to można mieć problem. Więc bym tu kolegi nie pouczał o tym, że ma potrenować tylko skupiłbym się na jego słusznej prośbie o wzajemne drobne uprzejmości i asekuracje.
Sam tego dnia ściągałem kolegę, któremu kite się poplątał daleko od brzegu.
Lukasz pisze:jarek pisze:Luksz nie wiem czy pijesz do mnie ale ściągałem 2 osoby tego dnia
z powrotem aż od WS-ów
Ty jesteś "BigBoy" to rade sobie dasz
Z drugiej strony pływanie powyżej 30knt nie jest dla wszystkich
Moją waga 85kg i z do połowy "zdepowerowanym" 7 metrowym latawcem czułem się ok ale na 9 metrach chyba bym miał za dużo
Więc czasem mniejszy wcale nie znaczy gorszy
nie no spoko, nie bije do nikogo tylko patrzmy na siebie i wzajmenie pomagajmy tyle w temacie, do następnego pływania.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 38 gości