i już dechło ... http://www.meteo.pl/um/php/meteorogram_ ... 0u&id=1955 ja na tą wieczorną progno wpadnę o ile sie to w dzień nie zmieni jeszcze... zbyt wypływany jestem żeby się zrywać na byle warun 3 dni na półwyspie i dystanse 100, 90, 60 km i 2 dni błędów z kamerkami wczoraj krzywo ustawiona a dzisiaj w 1 bateria padła zanim dopłynęliśmy na mewie a w 2 ... przekrzywiając jak już sprawdziłem, że nagrywa przypadkowo musnąć musiałem wyłącznik i nic nie nagrane a Mewie Piękne były dzisiaj
Od 14.30 do 17.30 chyba nie dało się urwać więcej z tego wiatru... Testy z wiatromierzem i jak nie ma podstawy 11 węzłów to nie ma pływania Jak jest te stabilne 11 węzłów można wachlować latawcem a od 13,5 bez wachlowania pływanie
Ktoś jutro atakuje otwarte, np. Stegnę by się trochę pomęczyć? Kończę pracę o 16 a od 17-18 chyba zacznie się lekki off w Kadynach, przynajmniej tak to wygląda na tą chwilę...
Ja to patrzę na piątek po 17 w Kadynach i skoro świt np Rewa i kolejne pływanie na Mewich Rewach bo zachód ma wiać i szybko się tam dopłynie a nie trzeba się tłuc na półwysep
Ktoś musi pracować żeby ktoś mógł pływać Ja dalej się 3mam planu, że po 17 jak prognoza da radę to Kadyny a jak nie albo to i to wtedy 4.00 ruszam na Kuźnicę i od 7 do bólu na wodzie + Mewie
Hmm, ciekawe czy ktoś dziś pływał bo stacja ładnie pokazywała. Mi obowiązki domowe wypadły Nastawię sobie budzik na 4 też i zobaczę, może na 1,5h na Dąbrówkę wpadnę przed pracą, bo ma coś powiać, ale wstawać mi się nie będzie chciało...
Witam Panowie Czy wiecie jak tam warunek na jutro? Bo mój abonament na windguru już przeterminowany i nie mam aktualnych informacji. Z góry dziękuję za odpowiedź Pozdro