peg pisze:mam lepsze:
Jak na Świętego Hieronima jest wiater albo go nima to pod koniec listopada pada albo nie pada...
Te przysłowia sprawdzają się w tym roku w 100%. Zacząłem się już zastanawiać czy nie wyjść z inicjatywą do Prezia Miasta Białegostoku utworzenia na Dojlidach wyciągu wake...
Red pisze:No i tak jak już wcześniej pisałem WG podaje super prognozy na 3 dni wcześniej, a jak przyjdzie co do czego to jest lipa, czyli nic innego jak jak nabijanie nas w butelkę ( mają więcej wejść na stronę, bo każdy obserwuje ze 3 razy dziennie czy nie siądzie)
ICM ostatnimi czasy sprawdza się znacznie lepiej, i dzisiaj na 99% po 17.00 pływanie na Pieczarkach
evolutionVIII pisze:I na jutro prognoza siadła.
Czyli - miało być pięknie, wyszło tak jak zwykle.
![]()
Wyprowadzam się z tego kraju
Maniek pisze:Wiało jeszcze na Gutach po 17? z lekkim niedosytem wracałem do domu bo chyba zaczołem łapać o co chodzi jednak moja startująca stwierdziła że pada deszcz:) W każdym razie dzięki za towarzystwo i rady.
evolutionVIII pisze:Jak było na Pieczarkach?
Red pisze:evolutionVIII pisze:Jak było na Pieczarkach?
Na Pieczarkach wieje zawsze![]()
Po 17.30 super pływanie jakieś 17-20 węzłów co prawda tylko 1,5 godziny ale za to treściwie.
WG kłamie, prognozy sprawdzać na ICM ale na 48 godzin i jak piszą że wieje od 17.30 to można spokojnie o 17.00 się już pompować.
Przyjedźcie kiedyś do nas a docenicie klimat tego spotu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości