Jurgen pisze:Jak donoszą szpiedzy pogodowi (THX Andrzej) na Maszo wieje na duże / średnie i 3 latawce na wodzie
ja już porzuciłem nadzieję że uda mi się tam dotrzeć na jakieś pływanie z powrotem do 3ctiy na 15...
Jurgen pisze:Jak donoszą szpiedzy pogodowi (THX Andrzej) na Maszo wieje na duże / średnie i 3 latawce na wodzie
kfiecien pisze:sorrki bezdredowy ale nie przeglądałem rano forum, a pływanko jak najbardziej na plus chociaż faktycznie szału z wiatrem nie było jednakże na 11m spokojnie wystarczyło
Piotrekb pisze:czy przy tej temperaturze wody ktoś bez suchara się odważa wleźć do zatoki? W zeszłym roku pływalismy przy 6 stopniach i było... orzeźwiająco, a teraz to chyba woda niema nawet czterech
dreadless pisze:kfiecien pisze:sorrki bezdredowy ale nie przeglądałem rano forum, a pływanko jak najbardziej na plus chociaż faktycznie szału z wiatrem nie było jednakże na 11m spokojnie wystarczyło
spoko loko, daj znać jak jutro będziesz się wybierał, ja jestem gotów od rańca...
M_aciej pisze:sesja super kfiecien dzięki za radęzadziałało bezbłędnie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości