Muszę koniecznie w tym roku kupić takie doory:)
MariuszT pisze:Ja też miałem taki wypadeczek i o samą wodę przywaliłem - efekt - 2 miesiące leczenia
Muszę koniecznie w tym roku kupić takie doory:)
MariuszT pisze:Pisałem z nim na priv, ale ja mam wagę 85, więc potrzebuję czegoś większego..
nindza pisze:to fakt Kris jedynym kajterem który wozi odważniki
MariuszT pisze:Prawdę mówiąc zastanawiam się nad kilkoma deskami: Deska Nobile Flying Carpet Split 160x46, Flysurfer Flysplit 160x44, ewentualnie jakaś deska Trans, ale wolałbym składaną byłoby łatwiej z transportem:)
KrisIs pisze:MariuszT pisze:Prawdę mówiąc zastanawiam się nad kilkoma deskami: Deska Nobile Flying Carpet Split 160x46, Flysurfer Flysplit 160x44, ewentualnie jakaś deska Trans, ale wolałbym składaną byłoby łatwiej z transportem:)
A gdzie to chcesz transportować? To nie lepiej jechać/lecieć tam gdzie wieje????
Takie dechy to tylko po to żeby nie zmarnować dnia gdy się jechało 100 km na spot.
Na tym nie da się nic zrobić poza jazdą lewo prawo a jeżeli chcesz robić to są lepsze dechy do tego niż TT.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości