Wrocław-- Może Razem będzie prościej ??

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Awatar użytkownika
Mikolpa
Deska: SU-2 Prorider 140, Trans 153
Latawiec: Rebel 10,12,14, Addiction 18
Postawił piwka: 126 razy
Dostał piwko: 142 razy

Post10 lip 2015, 09:44

lockin pisze:
Mikolpa pisze:
lockin pisze:Ktoś się wybiera do południa na Miecia?

Wracasz do nas? :clap:
Oczywiście że będę, od 11-12 do?
Do zobaczenia :D

Wracam, wracam, naprawa prawego kolana zakończyła się artroskopią z szyciem wiązadła krzyżowego i powoli odbudowuje masę mięśniową :thumb:
Jaki rozmiar na dziś 7m-10,5m-12m ? Wszystkie trzy ?

To dobrze że zszyli bo będziesz miał nadal swoje :thumbsup: ja niestey od 2001r mam z jakiejś tasiemki, ale działa, nie narzekam :wink:
Jaki rozmiar? dobre pytanie, jeżeli będzie tak jak wczoraj to wszystkie.

Awatar użytkownika
Mikolpa

Post10 lip 2015, 09:59

Biały84 pisze:
Tez mnie policz :thumbsup: i za bar tez

Za bar? a co zapraszasz na piwo? bo o innym barze nie ma raczej mowy :wink: każdy z naszej trójki był winien tego co się stało i nie mogę mieć pretensji że ucierpiał mój bar, sprawdź lepiej linki w swoim bo mogły ucierpieć robiąc spustoszenie na moim. Dobrze że się całkowicie zerwałeś bo nie byłem w stanie ogarnąć obu latawek na powerze. Ja się zerwałem po pierwszym kiteloopie mojego lataka, ale bar odjechał może z metr i nic to nie dało, twoje linki były zaczepione o moją sterówkę i zaczęła się walka. Jak się zerwałeś całkowicie to Twój latawiec trochę się uspokoił, mogłem jakoś się do niego przyciągnąć i odpić wszystkie Twoje linki od latawca, oprócz piątej, to trochę uwolniło mojego, mogłem ściągnąć swoją piątą linkę i w miarę spokojnie dopłynąć do brzegu z dwoma latakami :D
Zabawne wyszedłem na wodę z jednym latakiem, jednym barem i jedną deską, wróciłem z dwoma latakami, dwoma barami i bez deski :think:
Dzięki nieznajomym kolegom za pomoc na brzegu.

Awatar użytkownika
Mikolpa

Post10 lip 2015, 10:12

r.sidor pisze:sorki za tego szaszłyka w koszulce wa, sam jestem od nich i też mam taką koszulkę i nalepkę na aucie, sam zawsze spływam na lewym halsie i często na prawym, tak dla bezpieczeństwa, bo wielu i to nie tylko na szaszłykach nie respektuje pierwszeństwa na wodzie. dobrze, że jakoś to przetrwaliście! dziś berek, tylko na razie zimno!

Ja też praktycznie zawsze odpuszczam WS jak idę nawet na prawym. Lubię to robić, zwłaszcza jak słabo wieje a oni idą w upragnionym ślizgu i nie chcą zmieniać kierunku żeby z niego nie wyjść, przeważnie odwzajemniają to bananem na gębie :D Często ze "starą gwardią WS" przechodzimy blisko siebie i każdy wie co ma robić żeby sobie nie przeszkadzać.
Natomiast tym razem koleś mnie mega zaskoczył. Szedłem ostro i szybko na prawym, On na lewym, normalnie to bym odpuścił lekko i minął go tyłem, ale za nim i poniżej był Rafał, więc musiał bym odpaść bardzo mocno a i tak mógłbym nie zdążyć przed Rafałem, więc postanowiłem iść jak najostrzej. Byliśmy na zbieżnym z WS. Ja pitole patrzyliśmy sobie w oczy, nic nie zmieniając przeszedł bym niżej a On nie wiem czemu w ostatniej chwili tuż przede mną mocniej wyostrza zamiast lekko odpaść. Nie wiem co chciał tym zrobić ale na pewno nie pomógł :? Miałem wtedy grubo i było szybko jak odpadłem to zerwałem krawędź i już nie miałem jak wyostrzyć przed Rafałem :(
Prawy prawym ale moja też w tym wina, bo powinienem przewidzieć i unikać sytuacji zagrożenia na wodzie, a tym razem nie wiele brakowało do poważnego uszkodzenia siebie i Rafała :cry:

Awatar użytkownika
Mikolpa

Post10 lip 2015, 10:25

MichalC pisze:
Ja tez chętnie dołączę do ekskluzywnego klubu wtajemniczonych w odczyty stacji. :)

Mikolpa, będziesz dzisiaj? To pogadamy, jak nie to na privie.

ekskluzywne grono, dobre :wink:

Ciurek, Baiały, MichalC, fajnie że chcecie się dołożyć.
Idea jest taka że płacisz raz 50zł i korzystasz tak długo jak stacja istnieje. Stacje nie jest idealna, trochę zaniża ( wczoraj bardzo), czasami się zawiesza i są przerwy po kilka dni ale myślę że się przydaje. Mi stacja daje dużo, czasami uświadamia że nie ma po co jechać mimo prognozy, a czasami że jednak trzeba choć prognoza taka sobie.
Jak nadal chcecie się dorzucić to podajcie adres e-mail przez PW to wyślę dane mailem, nie chcę przez forum.

Dawno nie zamieszczałem listy osób, które wpłaciły a zrobiła się zacna. Na co poszła / idzie kasa znajdziecie w historii tego wątku. Teraz największy stały koszt to internet, co miesiąc płacę 25zł/mc a myśleliśmy że skończy się na 10, niestety transfer nie wystarczał. + ewentyalne naprawy (do tej pory wymienialiśmy dysk bo pierwszy się spalił).
Jak macie jakieś pytania to pytajcie. Lista w kolejności wpłacających .
Rolmigo i Jarek nie płacili bo to Oni byli pomysładowcami i twórcami tej stacji :thumbsup:

1. Rolmigo
2. Jarek
3. sander
4. Mikolpa
5. Yorkus
6. domelq
7. mecalac
8. desperadek
9. dunks
10. lockin
11. Piotrbyku
12. Beny
13. pepper
14. butinas
15. Ploplo
16. zabawa
17. KrisIs
18. DekagramZła
19. weneck
20. Qba-EPP11
21. Fikus
22. Frubel
23. Jerzy P.
24. Chnum82
25. Wiksa
26. krzy07
27. Czesław
28. wglowa
29. maniek71
30. Jareq
31. Bogdan S.
32. Tomasz P.
33. Przemek P.
34. Exe000

O kurcze znowu się rozpisałem :? czas się zwijać i na wodę bo dziś znowu będzie moc :D

Awatar użytkownika
Piotrbyku
Deska: BraCuru , Moses -Onda
Latawiec: Soul, Soul ,Soul, Capa
Postawił piwka: 31 razy
Dostał piwko: 70 razy

Post10 lip 2015, 17:11

Obrazek

Mikopla to wariat :D :D :D

Awatar użytkownika
lockin
Deska: T5
Latawiec: RRD
Dostał piwko: 2 razy

Post10 lip 2015, 18:30

Fajne pływanko dzisiaj i fajna frekfencja na wodzie. Jak to na Mieciu sporo dziur i szkwałów, ale za to woda w miare czysta (nic nie śmierdzi czy zielenieje) i przy tym stanie wody jest gdzie wylądować i jak dojechać na spota. Za niecałe 3h zrobiłem 55km na wodzie więc myślę że forma wraca ;)

Obrazek

Awatar użytkownika
Piotrbyku

Post10 lip 2015, 20:53

Obrazek

Obrazek

Obrazek

kawa
Deska: RLB SPLIT, SU-2
Latawiec: SLINGSHOTy
Postawił piwka: 5 razy
Dostał piwko: 5 razy

Post10 lip 2015, 21:35

Piotrbyku pisze:

Mały ale wariat. :)
taki grubszy Malysz tylko ze na wodzie, no i telemark z ostatniej foty wręcz podręcznikowy :) brawo! :clap: :thumbsup:

ciurek
Postawił piwka: 24 razy
Dostał piwko: 8 razy

Post10 lip 2015, 22:21

Panowie wymiatacie :):):)

Awatar użytkownika
Mikolpa

Post11 lip 2015, 07:50

Piotrbyku pisze:

Ejjj no :oops: sam jesteś wariat :!: . Kto zaczął nade mną skakać :P Ty skakałeś a Twój syn polował z dużą armatą na ujęcie, więc stwierdziłem że nie będę biernie pod tobą przepływał :wink:
Marecki po raz kolejny udowodnił że robi świetne ujęcia :thumbsup: a nam kilka razy udało się zgrać w czasie... i przestrzeni też :wink: to będzie jedno z moich ulubionych zdjęć :D

Awatar użytkownika
Mikolpa

Post11 lip 2015, 07:57

lockin pisze:Fajne pływanko dzisiaj i fajna frekfencja na wodzie. Jak to na Mieciu sporo dziur i szkwałów, ale za to woda w miare czysta (nic nie śmierdzi czy zielenieje) i przy tym stanie wody jest gdzie wylądować i jak dojechać na spota. Za niecałe 3h zrobiłem 55km na wodzie więc myślę że forma wraca ;)

55km :shock: forma wraca :?: chłopie niedawno leżałeś na stole i grzebali Ci w kolanie a Ty już na kite :shock: nawet nie widać że miałeś jakąś kontuzję, nawet nie kulejesz, kolano nie spuchnięte :wink: ja dochodziłem do formy z 6mc a do pełnej z rok.

Awatar użytkownika
Piotrbyku

Post11 lip 2015, 10:07

Mikolpa pisze:
Piotrbyku pisze:

Ejjj no :oops: sam jesteś wariat :!: . Kto zaczął nade mną skakać :P Ty skakałeś a Twój syn polował z dużą armatą na ujęcie, więc stwierdziłem że nie będę biernie pod tobą przepływał :wink:
Marecki po raz kolejny udowodnił że robi świetne ujęcia :thumbsup: a nam kilka razy udało się zgrać w czasie... i przestrzeni też :wink: to będzie jedno z moich ulubionych zdjęć :D

Ja wariat , nie mów do mnie wariat , wariacie , ja sobie wyskocvzyłem spokojnie , a tu nagle nie wiadomo skąd nadpłynął Mikolpa , i podemną zaczął modzic jakieś swoje raily :D :D :D

Awatar użytkownika
Fikus
Postawił piwka: 7 razy
Dostał piwko: 28 razy
Kontaktowanie:

Post11 lip 2015, 11:49

Piotrbyku pisze:Mikopla to wariat :D :D :D

to chyba najlepsze kadry tutaj, i to na mietkowie, sesja synchroniczna i spacery po linie, a dla was nowe ksywki: slizgcz i wodolot,
szacun
:)

Awatar użytkownika
Fikus
Postawił piwka: 7 razy
Dostał piwko: 28 razy
Kontaktowanie:

Post11 lip 2015, 19:13

coś takiego

phpBB [video]

Awatar użytkownika
Mikolpa

Post12 lip 2015, 10:19

Fikus pisze:coś takiego

phpBB [video]

Trzeba było odrazu mówić że o filmik Fone Tobie chodzi. To jeden z moich ulubionych, jest genialny, a to drugi
phpBB [video]

To co ten koleś w okularkach :wink: wyprawia w haku to dla mnie mistrzostwo :shock:

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”