Piotrbyku pisze:
Piotrbyku pisze:Ja odpuszczam . Jutro kituje lokalnie .a dalej planuje od poniedz. Jak sie stonka przewali
Gawlo pisze:Aczkolwiek minus jest jeden - generalnie na Półwyspie, od Chałup aż po Hel jest totalny brak jakiegokolwiek miejsca noclegowego (miałem tam być właśnie..), nawet na wszystkich campingach nie wcisną żadnego namiotu (tak twierdzą telefonicznie:P), ale w grupie to można i pomyśleć coś na dziko, bo chyba wątpię, że chcielibyście jechać tylko na jeden dzień...
Pozdrawiam.
Klimek pisze:Jakby kogoś interesowało to Kolega ma przyczepę na wynajem wolną od dzisiaj na Chałupy 6..
Mikolpa pisze:Widzę że zacna ekipa montuje na Miecia, mnie niestety nie będziezałapałem się na spontaniczny wyjazd na prognozę
od rana katuję na 5m, jest moc
miejscami pływa się po totalnym flacie. wieczorem wrzucę jakieś zdjęcie.
Wiktorek pisze:Gawlo pisze:Aczkolwiek minus jest jeden - generalnie na Półwyspie, od Chałup aż po Hel jest totalny brak jakiegokolwiek miejsca noclegowego (miałem tam być właśnie..), nawet na wszystkich campingach nie wcisną żadnego namiotu (tak twierdzą telefonicznie:P), ale w grupie to można i pomyśleć coś na dziko, bo chyba wątpię, że chcielibyście jechać tylko na jeden dzień...
Pozdrawiam.
Jedna przyczepa się ostała - post z dziś.Klimek pisze:Jakby kogoś interesowało to Kolega ma przyczepę na wynajem wolną od dzisiaj na Chałupy 6..
KrisIs pisze:Mikolpa pisze:Widzę że zacna ekipa montuje na Miecia, mnie niestety nie będziezałapałem się na spontaniczny wyjazd na prognozę
Aleś tajemniczy to na Rugii jesteś bo nie wiem gdzie może wiać 30+
Piotrbyku pisze:KrisIs pisze:Mikolpa pisze:Widzę że zacna ekipa montuje na Miecia, mnie niestety nie będziezałapałem się na spontaniczny wyjazd na prognozę
Aleś tajemniczy to na Rugii jesteś bo nie wiem gdzie może wiać 30+
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości