koko pisze:w sumie to ja bym się mógł karnąć !!!! wyslij mi numer telefonu na priva.
Pozdro
kroi się kierunek na morze - może ktoś chętny na morze może

koko pisze:w sumie to ja bym się mógł karnąć !!!! wyslij mi numer telefonu na priva.
Pozdro
B@Rm@m pisze:Ja tam atakuje morze bez większej zapowiedzi
jestem za tylko ze w kwestii formalnej to otwarcie przeprowadzilem wczoraj , nie zdazylem sie przesiasc na 7 bo zrobilo sie cimnokolec pisze:B@Rm@m pisze:Ja tam atakuje morze bez większej zapowiedzi
Niestety nie mam opcji na morze na jutro. Robota nie zając - ale czeka. W piątek ładnie wejdzie północ i można otworzyć sezon 2012 np. w Międzykach
Przypominam że sezon 2011 został oficjalnie zamknięty przez Loera, kornika, Duna i kolca i kliku innych w Dziwnówku 29.12.2011![]()
Możnaby otwarcie zrobić w tym samym składzie lub szerszym!?!
intar pisze:Miedwie , Andrzeju tam zawsze są dobre warunki. Jutro warunki tylko dla prof.- nawet 40 kt i więcej. Ciekawe kto się skusi, pewnie będą latac na 5... albo na kajtach treningowychUwaga na Wierzbnie potrzebny jest napęd 4x4 aby dojechac do plaży, błoto ma głębokośc 0,5m, robią jakieś wykopy i ciężarówki rozjeździły,cudem udało mi się wyjechac. Czy masz jakieś info o 17, 21 ?
pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości